google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΛΥΓΙΣΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΛΥΓΙΣΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


ΣΤΑ πέναλντι κρίθηκε τελικά το μεγάλο παιχνίδι για το Κύπελλο Μεσσηνίας ανάμεσα στον Α.Ο. Κ και τον Μεσσηνιακό στην Τριφυλία αφού ο Τσουλάκος απέκρουσε επιτυχώς δύο σουτ των γηπεδούχων σε ένα αγώνα που διήρκεσε 3 ώρες περίπου με αρκετές φάσεις αλλά και ζωντάνια η οποία μας προδιαθέτει για το Πρωτάθλημα που ξεκινά σε λίγες ημέρες. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στο 12 περίπου μετά από κεφαλιά του Αργυρόπουλου και στη συνέχεια κεφαλιά του Τσουλάκου η μπάλα κατάφερε να μπει στα δίχτυα αλλά είχε υποδειχθεί η θέση οφσάιντ με αποτέλεσμα το κοντέρ να παραμείνει στο ίδιο ποσό. Στο 28ο και το 40ο λεπτό σημειώθηκαν αρκετές κόντρες αλλά και φάουλ χωρίς όμως να περάσει η επιθετική γραμμή των γηπεδούχων οι οποίοι προσπάθησαν να διατηρήσουν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι με καλύτερες επιδόσεις από τον Σούπουλι και τον Ανδρουτσή που έδειξε ένα πολύ καλό εαυτό. 
ΜΕΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΑΣΕΙΣ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν περίπου ανάλογος με το 45λεπτό καθώς απειλήθηκε στο 60ο λεπτό η εστία του Μεσσηνιακού η οποία όμως πέρασε κοντά στην μικρή περιοχή ενώ είχαμε σε 2 περιπτώσεις οφσάιντ. Αρκετά πλάγια σημειώθηκαν κοντά στο 72 ενώ ο ρυθμός έπεσε κοντά στο τελευταίο τέταρτο, παρά την αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων και μια καλή φάση που είχε από τα πλάγια ο Μπεγέτης. Στις 2 παρατάσεις που ακολούθησαν δεν απειλήθηκαν έντονα οι εστίες ωστόσο στο πρώτο 15λεπτό ο Α.Ο.Κ. διαμαρτυρήθηκε για λάθος υπόδειξη του επόπτη σε φάση που ήταν φάουλ και πιθανό πέναλντι κοντά στην μεγάλη περιοχή, ενώ στο δεύτερο 15λεπτό ο ρυθμός παρέμεινε υποτονικός με την κούραση και τις 2 αλλαγές που σημειώθηκαν από νωρίς στα αντίπαλα στρατόπεδα να μην αλλάξουν το αποτέλεσμα. 
ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ
Τελικά όλα κρίθηκαν στα πέναλντι όπου σε καλύτερη φόρμα ήταν ο Ντουγέρογλου ο οποίος δεν αιφνιδιάστηκε από τις πρώτες εκτελέσεις του Ανδρουτσή και Ανδρεόπουλου, ενώ ο Ντουγέρογλου από την πλευρά του Α.Ο.Κ, ήταν φανερά κουρασμένος. Έτσι το αποτέλεσμα κατοχυρώθηκε υπερ του Μεσσηνιακού που το πανηγύρισε λες και ήταν ντέρμπι σαν αυτό που είδαμε στο τελικό μεταξύ Κυπαρισσίας και Εράνης.Η διαιτησία άφησε μέτριες εντυπώσεις λόγω αμφισβητούμενων φάσεων ενώ ο κόσμος ήταν αρκετός στο γήπεδο απολαμβάνοντας θέαμα. 
Α.Ο.ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ντουγέρογλου, Aνδρουτσής, Άλμπαν (Γκρέτσα), Ανδρεόπουλος, Γαργαρώνης, Σταματόπουλος, Erlin M., Μοροσάνου, Σούπουλι, Χρονόπουλος, Maracine.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ:Τσουλάκος Ηλίας, Κουλουράς, Αρβανίτης, Κουρεντζής, Δασκαλάκης, Κωνσταντόπουλος, Αργυρόπουλος,Καλογερόπουλος,Χελάς, Τσουλάκος Σταύρος, Μπεγέτης Βασ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη