google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ...ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.Κ. ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ...ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.Κ. ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Η Πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν εντυπωσιακή όχι μόνο για τα...αιφνίδια τέρματα όσο για το ανατρεπτικό αποτέλεσμα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας όπου ο Α.Ο.Κ. στην έδρα του έχασε βαθμούς και πήρε μόνο τις εντυπώσεις σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό! Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας κύλησε σε μέτρια επίπεδα παρά τις φάσεις στο 24 και την μεγάλη ευκαιρία στο 41 περίπου για τον Α.Ο.Κ. να σκοράρει μετά από κεφαλιά του Γκρέτσα στην αντίπαλη εστία που κατάφερε να βρει μόνο το δεξί δοκάρι δείχνοντας ότι όλα μπορούσαν να συμβούν.
Όμως στην επανάληψη ο ρυθμός μεταβλήθηκε με αρκετές φάσεις όπως τα συνεχή κόρνερ μεταξύ του 60ου και 70ου λεπτού που κέρδισαν οι γηπεδούχοι προσπαθώντας να τρυπώσουν στην αντίπαλη άμυνα καθώς πολλά σουτ κινήθηκαν στην μικρή περιοχή αλλά η αδράνεια πληρώθηκε ακριβά. Όταν ο Απόλλωνας κινήθηκε απειλητικά κατά των αντιπάλων μετά από κόρνερ με έξυπνη φάση του Μπαστακού κοντά στον Παπαδέα η μπάλα κινήθηκε εύκολα μετά από νέο σουτ στα δίχτυα της Κυπαρισσίας ανοίγοντας το σκορ με 0-1 στο 68 με μεγάλη αδράνεια της άμυνας του ΑΟΚ που ήταν αδικαιολόγητη. Από εκεί και πέρα κοντά στο 79 και το 84 αλλά και στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν συνθήκες για ισοφάριση αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μέτρια η απόδοση παικτών της τοπικής ομάδας που ορισμένοι κινήθηκαν κάτω από τις προσδοκίες του προπονητή. Μετά το τέλος του αγώνα ο εκπρόσωπος του Απόλλωνα δήλωσε ότι "το αποτέλεσμα ήταν καθαρό προσπαθώντας να παίξουμε στα ίσα με καθαρό μυαλό, ενώ φέτος την ομάδα πλαισιώνουν νέα άτομα με άνεμο ανανέωσης ώστε να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα καθώς το πρωτάθλημα θα έχει πολύ ενδιαφέρον καθώς αρκετές ομάδες έχουν ανεβάσει τον πήχη των επιδιώξεών τους". Ο Προπονητής του Α.Ο.Κ. δεν προέβη σε δήλωση αλλά από την αρχή είχε χαρακτηρίσει το παιχνίδι δύσκολο αλλά εκτίμηση ήταν ότι οι αντίπαλοι είχαν ένα πολύ εύκολο τέρμα.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου,Ανδρουτσής, Άλμπαν,Ανδρεόπουλος, Γαργαρώνης, Σταματόπουλος, Ερκιού, Αναγνωστόπουλος, Σούπουλι, Χρονόπουλος, Δασκαλάκης,
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κατσαρέας, Κουκέας, Σκουφάκης, Πολυμενέας, Μπαστακός, Αντωναίος, Δρακόπουλος,Τρικουράκης, Παπαδέας, Σαραντόπουλος, Βαβαρούτσης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη