google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 25 χρόνια για τον ληστή με τις λαδούσες..

25 χρόνια για τον ληστή με τις λαδούσες..

Σε 25 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων κατηγορούμενος, μέλος συμμορίας Αλβανών που "χτυπούσε" σπίτια ηλικιωμένων στην περιοχή της Τριφυλίας και έστελνε τα κλεμμένα χρυσαφικά στην Αλβανία, μέσα σε πλαστικά δοχεία με ελαιόλαδο.  Ωστόσο ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι εξυπηρετούσε στις μετακινήσεις τους τους τρεις ληστές γιατί δεν είχαν αυτοκίνητο, χωρίς να γνωρίζει πως διαπράττουν ληστείες. 

Όμως όπως κατέθεσε αστυνομικός, ο κατηγορούμενος μαζί με τρεις άλλους, οι οποίοι διαφεύγουν της σύλληψης, φόρτωναν τα δέματα με το λάδι στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Καλαμάτα - Αλβανία. Μάλιστα σταματούσαν το λεωφορείο στην προαιρετική στάση "Μπαγλαμαδάκια", ενάμιση χιλιόμετρο πριν το Καλό Νερό. Εκεί φόρτωναν το… εμπόρευμα και το έστελναν στην πατρίδα τους. Συνολικά η συμμορία διέπραξε 8 ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας, από το Δεκέμβριο του 2011 έως και το Μάρτιο του 2012, οπότε και συνελήφθη ο κατηγορούμενος - ενώ οι άλλοι τρεις διέφυγαν. 

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία, κάποιος κατήγγειλε στην Αστυνομία τις… περίεργες φορτώσεις στο λεωφορείο. Οι αστυνομικοί που έφτασαν με το περιπολικό στην στάση "Μπαγλαμαδάκια" είδαν έναν άντρα να περιμένει καθισμένος σε δύο πλαστικά δοχεία. Μόλις τους είδε έφυγε τρέχοντας, ενώ σε ελάχιστα λεπτά κατέφτασε και το λεωφορείο. Όταν σταμάτησε, κατέβηκε ο κατηγορούμενος ο οποίος προσήχθη στο Τμήμα και μαζί τα δοχεία με το λάδι. Εκεί οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα χρυσαφικά, που η συμμορία των Αλβανών έκλεψε από ζευγάρι το οποίο είχε ληστέψει στην περιοχή. newsnow.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη