google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Oριστικό «διαζύγιο» Εράνης με Κουτσουρέ-Μικελάτο-Μπαστακό-Φουρναράκο-Λυμπερόπουλο

Oριστικό «διαζύγιο» Εράνης με Κουτσουρέ-Μικελάτο-Μπαστακό-Φουρναράκο-Λυμπερόπουλο

Η οικονομική κρίση, που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία, δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει, και τα επαρχιακά σωματεία της χώρας μας, μεταξύ των οποίων και την Εράνη. Επίσης, σε συνδυασμό και με την αποχώρηση του επί σειρά ετών προέδρου της Τρυλιακής ομάδας Βαγγέλη Σταθόπουλου, το μετεγγραφικό τοπίο διαγράφεται αβέβαιο.
Παράλληλα, φιλοσοφία της νέας διοίκησης, είναι τoμπάτζετ θα είναι αρκετά χαμηλό σε σχέση με πέρυσι, και η Εράνη θα στηριχθεί τη προσεχή σεζόν, σε παίκτες από την περιοχή της Τριφυλίας, με οιονδήποτε κόστος.
Στο μεταξύ, μετά την υπαναχώρησε της ΕΠΟ (σ.σ. το προσεχή Οκτώβριο έχουν προγραμματισθεί αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου) να διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής σε δέκα ομίλους, και να ανέβουν όλες οι πρωταθλήτριες ομάδες των Ενώσεων, προβλέπεται να μην είναι και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, και η Εράνη έστω και δύσκολα να παραμείνει και πάλι στην κατηγορία. Εξάλλου, εάν κινδυνέψει τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα προχωρήσει στην απόκτηση 2-3 παικτών.
"ΔΙΑΖΥΓΙΟ" ΜΕ ΕΠΤΑ...
Ήδη αποχώρησαν οριστικά, καθώς υπήρχε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός Φιλιατρών, όπως οι αδελφοί Μιχάλης και Γιάννης Γρηγορακάκης, ο 37χρονος μέσος Βαγγέλης Κουτσουρές, ο 24χρονος επιθετικός Δημήτρης Μικελάτος, ο 22χρονος Άγγελος Μπαστακός, ο 22χρονος και πολλά υποσχόμενος Κυριάκος Φουρναράκος και ο 29χρονος Κυριάκος Λυμπερόπουλος ο οποίος δεν θέλησε να συνεχίσει στην Εράνη, και υπέγραψε στο σωματείο του Α.Ο. Μεθώνης.
20/8 Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Αναφορικά, με την πρώτη συγκέντρωση, ο νέος προπονητής της Εράνης Θοδωρής Ανδριόπουλος έχει προγραμματίσει να διεξαχθεί τη Δευτέρα 20 Αυγούστου, στην οποία θα δώσουν το παρών εκτός από το περσινό έμψυχο δυναμικό, οι νέο-μετεγγραφέντες ποδοσφαιριστές, και κάποιοι νεαροί παίκτες από την τοπική ομάδα της Νίκης Πλάτης, η οποία τα τελευταία χρόνια αποτελεί το φυτώριο της Εράνης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη