google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αυξημένη κίνηση σε χωριά και στα αστικά κέντρα λόγω Δεκαπενταύγουστου

Αυξημένη κίνηση σε χωριά και στα αστικά κέντρα λόγω Δεκαπενταύγουστου

ΑΥΞΗΜΕΝΗ κίνηση παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας λόγω των αργιών του Δεκαπενταύγουστου καθώς φέτος πέρασαν από τα διόδια της Πελοποννήσου τριπλάσιος αριθμός οχημάτων σε σχέση με την ροή της κυκλοφορίας κάθε εβδομάδα.
Την ίδια ώρα επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία ιδίως στο τμήμα του άξονα Καλονερό-Τσακώνα και Καλονερό-Πύλος για την διεξαγωγή της κυκλοφορίας και συμμόρφωση των οδηγών στο Κώδικα οδικής κυκλοφορίας ώστε να μην σημειωθούν ατυχήματα. Στα υπεραστικά λεωφορεία η κίνηση κυμαίνεται στο ίδιο επίπεδο παρά τα αυξημένα δρομολόγια, ωστόσο επικρατεί μείωση της τάξης του 15% καθώς οι οικογένειες και συγγενείς με φίλους προτιμούν το Ι.Χ. για να περάσουν λίγες ημέρες στις πατρογονικές τους εστίες.
Η κίνηση στην Ελευθερίου Βενιζέλου στη Κυπαρισσία αλλά και στην οδό Μελίου ήταν αυξημένη λόγω οχημάτων ενώ ιδιαίτερη κίνηση παρατηρείται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο καθώς οι περισσότεροι επισκέπτες βρίσκονται στα χωριά μένοντας σε γνωστούς και συγγενείς οπότε δικαιολογείται η μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων που διεξάγονται αυτή την περίοδο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη