google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Καλαμάτα και Μεσσήνη με ομάδα ΔΙΑΣ-Η Τριφυλία ακάλυπτη παρά το μέγεθός της

Καλαμάτα και Μεσσήνη με ομάδα ΔΙΑΣ-Η Τριφυλία ακάλυπτη παρά το μέγεθός της

Η είδηση ότι μετά την Καλαμάτα και η Μεσσήνη απέκτησε την δική της ομάδας ΔΙΑΣ με πρωτοβουλία του Δημάρχου της περιοχής κ. Αναστασόπουλου δεν πέρασε απαρατήρητη. Την στιγμή που η εγκληματικότητα ξεπερνά κάθε ρεκόρ ο επαναπροσδιορισμός της ασφάλειας για τους πολίτες θεωρείται δεδομένος σε πόλεις και χωριά καθώς το καλοκαίρι οι κλοπές, ληστείες και οξυμένα πάθη πολλαπλασιάζονται.
Όμως παρά το γεγονός ότι η Τριφυλία σύμφωνα με την πρόσφατη απογραφή αποτελεί το δεύτερο μεγάλο πληθυσμιακά Δήμο του Νομού η ομάδα ΔΙΑΣ απουσιάζει παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ΟΠΚΕ που ομολογουμένως κάνει άριστη δουλειά. Η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών και η συνεργασία τους για την ασφάλεια του πολίτη κρίνεται από την παρουσία τέτοιων δομών από την ΕΛ.ΑΣ ιδίως να συμπεριλάβουμε το στοιχείο της μεγάλης γεωγραφικής ακτίνας που καλύπτει η Τριφυλία.
Μάλιστα φέτος το θέρος έχουν παρατηρηθεί αυξημένα κρούσματα κλοπών σε παραλίες, οικίες, αλλά και σε αστικά κέντρα από επιτήδειους που προσπαθούν να ξεγελάσουν το θύμα τους με κάθε τρόπο, όταν ακόμα και σε ακτές βουτούν ότι μπροστά τους. Επομένως επιβάλλεται η παρουσία έστω ενός άρτια συγκροτημένου κλιμακίου της ΔΙΑΣ αν πιστέψουμε ότι όπως υποσχέθηκε η Κυβέρνηση οι 1.500 αστυνομικοί που φύλαγαν επώνυμους θα βρεθούν στη μάχη για την καταπολέμηση του εγκλήματος. Καιρός είναι να το δούμε στη πράξη και να το επιβεβαιώσει παρακαλώ ο Δήμαρχος Τριφυλίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη