google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 'Η Ομορφιά που χάνεται' σε φίλμ για την ορεινή Τριφυλία

'Η Ομορφιά που χάνεται' σε φίλμ για την ορεινή Τριφυλία

Προβολή του ντοκιμαντέρ «Στη ομορφιά που χάνεται» για την ορεινή Μεσσηνία (παραγωγή της σχολής Αλγόριθμος στο "2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ" στη Καλαμάτα στο Καφέ Σινέ
Τη Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 21:30 μ.μ. στο «Καφέ Σινέ» θα προβληθεί για πρώτη φορά στη Καλαμάτα το ντοκιμαντέρ «Στην ομορφιά που χάνεται» μια παραγωγή της σχολής πληροφορικής «Αλγόριθμος» .
Το ντοκιμαντέρ προβάλλεται στο πλαίσιο του «2ου Φεστιβάλ Υπαίθριων Προβολών Καλαμάτας» και περιλαμβάνει ένα οδοιπορικό σε άγνωστους ορεινούς οικισμούς της Μεσσηνίας. Χρειάστηκαν δύο χρόνια για να δημιουργήσουν οι μαθητές της σχολής μια σειρά από δέκα αφιερώματα σε χωριά του Ταϋγέτου, της Ιθώμης, της Τριφυλίας και της Μεσσηνιακής Μάνης.
Οι μαθητές δημιούργησαν δικτυακή πύλη με συγκεντρωμένα όλα τα ντοκιμαντέρ (www.orinimessinia.blogspot.com) την οποία μέχρι σήμερα την έχουν επισκεφθεί περισσότεροι από 15.000 χρήστες του διαδικτύου. Στη προβολή που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουλίου θα παρουσιαστεί το μεγαλύτερο μέρος της σειράς «Στην ομορφιά που χάνεται» πλαισιωμένο από βίντεο φωτογραφίες και κείμενα.
Στο ντοκιμαντέρ δίνεται έμφαση στο φυσικό πλούτο που περιβάλλει τα ορεινά χωριά της Μεσσηνίας αλλά και στους ανθρώπους τους που αγωνίζονται για την διατήρηση του. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη