google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκαν οι τροποποιήσεις για τον προυπολογισμό του Δήμου έτους 2012. Για το Γ.Π.Σ. ο Αντιδήμαρχος κ. Τσίγγανος τόνισε ότι υπάρχουν τροποποιήσεις στη παραλιακή ζώνη με σκοπό την αποσυμφόρηση κυκλοφορίας, τον εθνικό δρόμο προς Καλονερό με φυσική προέκταση μέσω προσφοράς σε γη και χρήμα, ενώ οι διαδικασίες αλλαγών παρακολουθείται από τη Τεχνική υπηρεσία και μπορεί να επικυρωθεί άμεσα. Ένσταση για απουσία ενημέρωσης της τοπικής κοινότητας Κυπαρισσίας υπέβαλε ο κοινοτικός σύμβουλος κ. Γιαννόπουλος. Σοβαρότητα στο θέμα ζήτησε από τη μειοψηφία ο κ. Αγγελόπουλος για την χρήση γης αλλά με συλλογική διαχείριση από το Δήμο καθώς σε πολλές περιπτώσεις ο Δήμος είναι ενιαίος και οι παρεμβάσεις που γίνονται αφορούν το μέλλον των κατοίκων μας. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος θεώρησε ότι ενοποίηση των 3 Γ.Π.Σ. των μεγάλων αστικών κέντρων του Δήμου μπορει να συμβεί μελλοντικά καθώς 2 εκ των 3 σχεδίων οδεύει για ΦΕΚ οπότε δεν μπορούμε να καθυστερήσουμε. Ενοποίηση για κοινή στρατηγική στο Δήμο ζήτησε ο κ. Κουκούμης με συνολική αντιμετώπισης της τοπικής κοινωνίας μιλώντας για πρόχειρη πρόταση, ενώ ενστάσεις για το Καλονερό υπέβαλλε ο κ. Γαλάνης. Απαξίωση της Τ.Κ. εξέφρασε ο κ. Γιαννόπουλος καθώς δεν ζητήθηκαν γνώμες μιλώντας για παραιτήσεις μελών λόγω αδράνειας του οργάνου με ευθύνη του Δήμου. Μάλιστα υπογραμμίστηκε ότι όλες οι εξελίξεις θα τίθενται υπό το πρίσμα του Δήμου, ενώ το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία με λευκό του κ. Κουκούμη.
ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Για τον ισολογισμό και προυπολογισμό της Κοινοφελούς επίχειρησης προέβη σε εισήγηση με αφορμή την ομοφωνία στο Δ.Σ. του οργανισμού με σύνταξή έκθεσης για το κανονισμό της επιχείρησης για την διαχειριστική περίοδο του 2011 απεικονίζοντας την οικονομική κατάσταση της επιχείρησης. Αναλύθηκαν ποσά παροχών και υπηρεσιών από προγράμματα με βάση τα έξοδα που τέθηκαν όπως το πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι, δράσεις και αναλώσιμα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη