google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΛΑΜΠΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ- ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΕΥΡΑ ΣΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΛΑΜΠΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ- ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΕΥΡΑ ΣΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΜΕ επισημότητα γιορτάστηκε η Αγία Μαύρα στο μεγαλύτερο κοινοτικό διαμέρισμα της Σπηλιάς Τριφυλίας προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Τριφυλίας- Ολυμπίας αρκετών πολιτικών παραγόντων και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την περιοχή. Το πρωί μετά την Λειτουργία πραγματοποιήθηκε λιτάνευση της Ιερής εικόνας στους δρόμους της Σπηλιάς με την συνοδεία της Φιλαρμονικής Κυπαρισσίας ενώ η κατάληξη έγινε στον Ιερό ναό του χωριού. Αμέσως μετά η τοπική κοινότητα δεξιώθηκε τους επίσημους προσκεκλημένους όπως ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας, πολιτευτές και Αντιδήμαρχοι αλλά και υποψήφιοι βουλευτές σε παρακείμενο κατάστημα για την παραδοσιακή φιλοξενία.
Στην εορτή παρέστησαν εξάλλου ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Μπακούρος ο οποίος κατάγεται από την γειτονική Φαρακλάδα και δίνει το παρών κάθε χρόνο στην μεγάλη γιορτή. Η παρουσία των πολιτικών παραγόντων λάμπρυνε την γιορτή ενώ αμέσως μετά ο κ. Αλευράς με τον κ. Μπακούρο επισκέφθηκαν καλλιέργειες με κηπευτικά αλλά και χωράφια με καρπούζια στην ευρύτερη περιοχή της Τερψιθέας και Τριφυλίας προκειμένου να ενημερωθεί ο πρώτος για τις εξελίξεις στην καλλιεργητικά περίοδο αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί με έμφαση στην τόνωση της παραγωγής αλλά κυρίως στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη