google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Ο.Κ. ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Ο.Κ. ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΗΤΑΝ ένα αθλητικό Σαββατοκύριακο αυτό που διένυσαν οι φίλαθλοι στη Κυπαρισσία. Στο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα μεταξύ του Α.Ο. Κυπαρισσίας και το Α.Ο. Φαραί που έληξε με 1-0 υπέρ των γηπεδούχων πραγματοποιήθηκε η βράβευση της Προπαιδικής ομάδας η οποία κατέκτησε το φετινό Πρωτάθλημα με μια νικηφόρο προσπάθεια.
Την απονομή πραγματοποίησαν τα στελέχη του Α.Ο.Κ. ευχόμενοι να υπάρξουν και άλλα πρωταθλήματα στο μέλλον καθώς από τις Ακαδημίες της ομάδας προέρχονται μεγάλα αστέρια του τοπικού ποδοσφαίρου όπως ο Γιώργος Σούπουλης που ήταν ο μοναδικός σκόρερ του αγώνα Πρωταθλήματος. Από τις ακαδημίες έχουν αναδειχθεί ο Συγγέρης, ο Στρατικόπουλος, ο Μπέλλης και πολλοί άλλοι. Στην τελετή παρών ήταν ο Προπονητής του Α.Ο.Κ. Τάκης Παναγόπουλος ο οποίος εκτίμησε ότι το πρωτάθλημα των παιδιών αποτελεί σύμβολο επιτυχίας και παράδειγμα για τα νέα παιδιά θεωρώντας ότι υπάρχουν πολλά ταλέντα ενώ μίλησε για πολύ θετική ψυχολογία στην ομάδα. Ικανοποιημένοι δήλωσαν οι εκπρόσωποι των παιδικών τμημάτων κ. Αθανασόπουλος και ο Γιάννης Σταθόπουλος που μετέχουν ενεργά στην υποστήριξη των τμημάτων. Μετά την απονομή τα παιδιά έκαναν τον γύρο του θριάμβου με το Κύπελλο στα χέρια ενώ μας υποσχέθηκαν ότι στο μέλλον θα διεκδικήσουν και άλλα πρωταθλήματα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη