google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η Εθνική Παμπαίδων Μπάσκετ με την ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έφεραν ψηλά το Μπάσκετ στη Τριφυλία

Η Εθνική Παμπαίδων Μπάσκετ με την ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έφεραν ψηλά το Μπάσκετ στη Τριφυλία

Η Γυμναστικη Αθλητικη Ενωση Τριφυλιας Δίων ο Κυπαρισσεύς, στα πλαισια εορτασμου για την άνοδο της ανδρικής ομάδας μπασκετ στην Α τοπική κατηγορια, στις 27-28 και στις ;29 Απριλιου, για 4η συνεχή χρονιά πραγματοποίησε με επιτυχία διήμερους αγώνες μπάσκετ τρεις με τρεις στην κεντρικη πλατεια , και με τη βοηθεια του φορέα κοινωνικης προστασιας, αλληλεγγυης,αθλητισμού, φιλοξένησε την εθνικη παμπαίδων.
Οι διήμεροι αγώνες ολοκληρώθηκαν στη κεντρική πλατεία με την συμμετοχή περισότερων από 350 παιδιών από όλη τη Μεσσηνία σε μια γιορτή αθλητισμού όπου υπήρξε υψηλό επίπεδο διοργάνωσης, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής απονεμήθηκαν τα μετάλλια στους πρωτεύσαντες ανά κατηγορία.
ΑΓΩΝΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ- ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
Το Σαββατο 28/4/12 στις 7μμ στο κλειστο γυμναστηριο, η Εθνικη παμπαιδων θα συναντήθηκε σε φιλικο αγωνα με την μικτή ομάδα της  ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ . Καλωσόρισμα στους αθλητές έκαναν τόσο η Πρόεδρος του Δίωνα κα Σοφία Πανοπούλου και ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. Γιώργος Γεωργιόπουλος οι οποίοι αναφέρθηκαν στην μεγάλη επιτυχία του ιστορικού Σωματείου το οποίο με δικούς του πόρους και αγώνες κατόρθωσε να ανέβει στην μεγάλη τοπική κατηγορία με αξιώσεις στο μέλλον.
Στο ημιχρονο ο Διωνας βράβευσε τους πρωταθλητές και παράλληλα τίμησε επάξια την πρωτη ανδρικη ομαδα μπασκετ του Δίωνα. Πιο αναλυτικά αρχικά τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κώστα Κόλλια, τον Πρόεδρο του φορέα Αθλητισμού και Αλληλεγγύης κ. Γιάννη Κατσούλα και τον Αντιδήμαρχο κ. Σαμπαζιώτη οι προπονητές της Εθνικής Παμπαίδων Γιώργος Λιμνιάτης και Γιώργος Δοξάκης αλλά και ο Έφορος μεγάλη δόξα του Ελληνικού μπάσκετ Νάσος Γαλακτερός. Ο Δήμαρχος κ. Κόλλιας σε σύντομη ομιλία του ανέφερε ότι "πρόσφατα η Τριφυλία γιόρτασε το τελικού κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, γιόρτασε τις επιτυχίες των αθλητών σε συλλογικά πρωταθλήματα και τώρα γιορτάζει την άνοδο του Δίωνα στο μπάσκετ με το πρωτάθλημα που διεκδίκησε επάξια, οπότε η Τριφυλία σε δύσκολους καιρούς παρά τις ελλείψεις κατόρθωσε να βρίσκεται ψηλά σε κάθε άθλημα". Στους Προπονητές της Εθνικής ομάδας προσφέρθηκε από τους φορείς το χρυσό αρχαίο νόμισμα της Κυπαρισσίας που φιλοτέχνησε δωρεάν ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου και αρχυροχρυσοχόος κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.
ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ...
Νωρίτερα βραβεύτηκαν τα 10 πρώτα δελτία του ΄Δίωνα΄ με τον πρώτο αγώνα τους που έδωσαν το 1986 μεταξύ των οποίων συγκαταλεγόταν οι Γρηγόρης Τζαννέτος, Ηλίας Μαρκόπουλος, Τάκης Κερερές, Αντώνης Βασιλόπουλος, αλλά και ο καθηγητής Τάσος Χατζηπαύλου....
Βραβεύτηκαν επίσης από το Δίωνα τόσο οι προπονητές της Μεικτής ομάδας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Δημήτρης Αβδάλας και Σπύρος Ψυχογιός όσο και οι αθλητές που έδωσαν ένα δυνατό αγώνα με άριστο επίπεδο ευγενούς άμιλλας. Μετάλλια για την παρουσία τους έλαβαν εκτός από την ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και η Εθνική Παμπαίδων η οποία διαθέτει αρκετά ταλέντα τα οποία θα δοξάσουν μελλοντικά την Ελλάδα. Το Κλειστό Γυμναστήριο 'Κ. Αδαμόπουλος' γέμισε ασφυκτικά από κόσμο γεγονός που δείχνει ότι το Μπάσκετ έχει μεγάλη αναγνώριση στον τόπο μας, ενώ τα μέλη της Εθνικής ομάδας φιλοξενήθηκαν για ένα διήμερο στην ιστορική 'Αρκαδιά'.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη