google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι Αθλητικοί Σύλλογοι εργάζονται συλλογικά χωρίς βοήθεια από Κράτος και Δήμο

Οι Αθλητικοί Σύλλογοι εργάζονται συλλογικά χωρίς βοήθεια από Κράτος και Δήμο

Η φωτογραφία τα λέει όλα. Στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου Μεσσηνίας είχαμε μεγάλες σημαντικές παρουσίες όπως του Πρόεδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας Αριστείδη Σταθόπουλου ο οποίος μίλησε με συγκινητικά λόγια για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν οι δύο σύλλογοι να προσεγγίσουν ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός το οποίο κρίθηκε στα πέναλντι.
Ιδιαίτερη αξία έχουν τα λόγια του Προέρδου για την πίστη στον αθλητισμό αλλά κυρίως για την οικονομική κρίση που διέρχεται ο αθλητισμός καθώς οι Σύλλογοι κατά γενική ομολογία δίνουν διέξοδο στα νέα παιδιά προκειμένου να προχωρήσουν ως ακαδημαικοί πολίτες και αυτό δεν περνά απαρατήρητο σε καμία περίπτωση....Το ζήτημα είναι ότι οι Αθλητικοί Σύλλογοι της περιοχής μας ΔΕΝ έχουν καμία επιχορήγηση από το Κράτος, ΔΕΝ έχουν καμία ενίσχυση από τον Δήμο Τριφυλίας που ξοδεύει μόνο λίγα ποσά για πολιτιστικές εκδηλώσεις, ΔΕΝ έχουν εξαρτήσεις ευτυχώς και εργάζονται συλλογικά και κυρίως μεθοδικά...Στη φωτό απο δεξιά ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΜ κ. Σταθόπουλος, ο παράγοντας της Εράνης Βασίλης Παπαθεοδοσίου και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Αλευράς.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη