google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η καλπονοθεία για την εκλογή αρχηγού του ΠΑΣΟΚ έχει αποκαλύψεις..

Η καλπονοθεία για την εκλογή αρχηγού του ΠΑΣΟΚ έχει αποκαλύψεις..

ΕΝΑ περιέργο φέιγ βολάν κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο στην Κυπαρισσία βάζοντας σε σκέψεις την κοινή γνώμη μετά τους ψιθύρους που ακούστηκαν τόσο στην λαική περίγυρο αλλά κυρίως σε πηγαδάκια εδώ και μέρες με αφορμή την ψηφοφορία για την εκλογή του μοναδικού αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ.
Παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να φανεί ακραίο το συμβάν την καλπονοθείας στο πράσινο κόμμα δεν είναι καινούργιο αφού στο δημοσίευμά της η ΄Κυριακάτικη Δημοκρατία΄ αναφέρει τον πραγματικό αριθμό όσων ψήφισαν για το ΠΑΣΟΚ που ανέρχονται σε 96.000 και κάτι. Είδαμε και το ρεπορτάζ του Alpha όπου συντάκτης ψήφισε τουλάχιστον 3 φορές σε διαφορετικά εκλογικά κέντρα και μείναμε άφωνοι...Το χαρτάκι που είδαμε να κυκλοφορεί αναφέρει ότι "Την Κυριακή 18 Μαρτίου στην Κυπαρισσία  ψήφισαν 96 πραγματικά άτομα από τους 272 (που φάνηκαν) στις καταστάσεις για να βγάλουν αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, αυτόν που είναι πρωταίτιος και συνυπεύθυνος για αυτά που έχουν συμβεί στη χώρα μας. Αυτοί είναι οι σύγχρονοι Γερμανοτσολιάδες του Έθνους μας. ΘΑΥΜΑΣΤΕ τους, Αυτοί τα φάγανε όλοι μαζί, αυτοί είναι συνυπεύθυνοι". Φυσικά εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ψήφισαν κυρίως ηλικιωμένοι και όπως μάθαμε ορισμένοι..αποβιώσατες. Τα σχόλια δικά σας...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη