google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Υπαγωγή τωνΤ. Κ. της Δ. Ε. Είρας στις Δημόσιες Υπηρεσίες της Π. Ε. Μεσσηνίας.

Υπαγωγή τωνΤ. Κ. της Δ. Ε. Είρας στις Δημόσιες Υπηρεσίες της Π. Ε. Μεσσηνίας.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς, κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή, προς τον Υπουργό Εσωτερικών. Με την Αναφορά ζητείται να ικανοποιηθεί το αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου Οιχαλίας, για την υπαγωγή των τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Είρας στις Δημόσιες Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.
Το πλήρες κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:
«Σας διαβιβάζω την με αρ. πρωτ. 3469/7-3-2012 Επιστολή του Δημάρχου Οιχαλίας κ. Φιλίππου Μπάμη, με την οποία ζητείται, βάσει και της 55/2011 Ομόφωνης Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Οιχαλίας, η υπαγωγή όλων των τοπικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Είρας στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας (τ. Νομού) Μεσσηνίας.
Παρακαλώ να εξετάσετε την ταχύτερη δυνατή ικανοποίηση του ανωτέρω αιτήματος, καθόσον η Δημοτική Ενότητα Είρας είναι εξ ολοκλήρου ορεινή περιοχή, με ελλιπή συγκοινωνία και μακρινές αποστάσεις, οι δε πολίτες ταλαιπωρούνται αναγκαζόμενοι να μεταβαίνουν σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες (Πύργο, Μελιγαλά, Καλαμάτα κ.λ.π) για να εξυπηρετηθούν από τις διάφορες δημόσιες υπηρεσίες, χάνοντας πολύτιμο χρόνο από τη δουλειά τους και επιβαρυνόμενοι με σημαντικό κόστος για μετακινήσεις. »

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη