google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Παραμένουν οι επιτροπές παραλαβής μικρών έργων με απόφαση του Δ.Σ.

Παραμένουν οι επιτροπές παραλαβής μικρών έργων με απόφαση του Δ.Σ.

ΜΕ δεκάδες θέματα στην ημερήσια διάταξη πραγματοποιήθηκε η 5η και 6η συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας όπου το μοναδικό θέμα της πρώτης ώρας ήταν η έγκριση απολογισμού για το έτος 2010 του πρώην Δήμου Γαργαλιάνων. Αρκετός λόγος έγινε για την μεταφορά του χρέους στο νέο Καλλικρατικό Δήμο με ποσά που αφορούσαν ανεξόφλητα χρέη και οφειλές έργων με αποτέλεσμα να το καταψηφίσει μόνο ο κ. Κουκούμης μιλώντας για χρέη που επιβαρύνουν τον αποτυχημένο Καλλικράτη που θέσπισε η πολιτεία. Κατά την 6η συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας εκτός ημερησίας διάταξη τέθηκε το θέμα ποινής πολιτών βάση του Ποινικού κώδικα αντί της χρηματικής ποινής να παρέχουν κοινοφελή εργασία στο Δήμο ώστε να εκτίσουν την ποινή τους παρέχοντας έτσι ανθρωπιστική βοήθεια. Το Δ.Σ. Επίσης συζητήθηκε η παραχώρηση χώρου για το έργο ύδρευσης στο Περδικονέρι. Τέθηκε το θέμα των όρων δόμησης για τις τουριστικές εγκαταστάσεις με πρόταση για έκδοση ψηφίσματος.
Για το 2ο θέμα περί επιτροπών παραλαβής έργων από και άνω 6.925 ευρώ, επιτροπών μεταφορών, καταλληλότητας. Η πρόταση του Δημάρχου αφορούσε τα περσινά μέλη τα οποία παραμένουν ίδια, η απόφαση κατά πλειοψηφία από αντιπολίτευση με λευκό Κουκούμη. Το 3ο θέμα επικυρώθηκε με λευκό του κ. Κουκούμη, ενώ το 4ο επίσης κατά πλειοψηφία με λευκό Κουκούμη για έργα οδοστρωσίας στα Φιλιατρά όπως και το 5ο θέμα κατά πλειοψηφία από Κουκούμη και Αγγελόπουλο όπως και το 6ο θέμα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη