google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η Κυπαρισσία στα πέναλτι 3-1 τον Ολυμπιακό !

Η Κυπαρισσία στα πέναλτι 3-1 τον Ολυμπιακό !

Τα χαμόγελα ξαναγύρισαν στο στρατόπεδο του Α.Ο. Κυπαρισσίας, καθώς μετά την βαριά ήττα που γνώρισαν την Κυριακή για το πρωτάθλημα με 4-2 από τον Α.Ο. Σπερχογείας και τέθηκαν εκτός της διεκδίκησης της ανόδου, πέρασαν στο μεγάλο τελικό, μπροστά σε πάρα πολλούς φίλους τους, με την κανονική διάρκεια του αγώνα και την παράταση να είναι στο 0-0.
Στον σημερινό ημιτελικό (της Τετάρτης δηλαδή) του Κυπέλλου Μεσσηνίας «καθάρισαν» στη διαδικασία των πέναλτι τον Ολυμπιακό Καλαμάτας με σκορ 3-1, στην ρεβάνς του 0-0 στο πρώτο αγώνα που είχαν δώσει στην έδρα της καλαματιανής ομάδας.
Από κει και πέρα, το συγκρότημα της Αρκαδιάς (και με «4» ξένους πάντα στην σύνθεσή του Ντέλι, Κιούτακ, Σούμπολι, και Σιγέρι), θα μπορούσε να είχε πετύχει τη νίκη-πρόκριση στην κανονική διάρκεια του αγώνα, αλλά και στην παράταση, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάτω από τα δοκάρια τον έμπειρο πορτιέρο Νιάρχο, που είχε αγωνισθεί παλιότερα στο Αρφαρά αλλά και στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος σε όσες φορές χρειάσθηκε να επέμβει κατέβασε τα ρολά.
Για την ιστορία, ν’ αναφέρουμε ότι οι Κυπαρίσσιοι έχασαν σωρεία ευκαιριών για να σκοράρουν με τον έμπειρο σέντερ Ντίνο Παναγιωτακόπουλο, καθώς και με τον Ρουμάνο Κιούτακ, τον Μανδραπίλια και τον Γαργαρώνη.
Επίσης, για την ιστορία να επισημάνουμε ότι τα γκολ για τον Α.Ο. Κυπαρισσίας στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, σημείωσαν ο χαλκέντερος αρχηγός του Λυδιώτης, Παναγιωτόπουλος και Γαργαρώνης, ενώ το γκολ της τιμής για τους ερυθρόλευκους πέτυχε ο Φλέσσας. Καλή ήταν η διαιτησία του Γαργαλιανιώτη ρέφερι Παναγιώτη Τσεκούρα και των συνεργατών του Στάθη Ζαρακοβίτη και Γιώργου Λαμπίρη.
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ντέλι, Μπεγλετζής, Μαργαρώνης, Σιγέρι, Γαργαρώνης, Κουρκουμέλης, Λυδιώτης, Σταματογιαννόπουλος, (53’ Σούμπολι), Μανδραπίλιας, Παναγιωτακόπουλος και Κιούτακ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Νιάρχος, Δουρούμης, Κωσταράκης, Πιχιγιόνι, Αργάνης, Καρδάσης, Πουλάκος (112’ Ξυδιάς), Πετράκος, Τζίφας, Γιαννούσι, Μπαλαλάς 85’ Κουρουπήςκαι στο 119’ αλλαγή στην αλλαγή ο Φλέσσας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη