google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Περίπατο με 3-0 στο εντός έδρας παιχνίδι του Α.Ο.Κ. με την Κορώνη

Περίπατο με 3-0 στο εντός έδρας παιχνίδι του Α.Ο.Κ. με την Κορώνη

ΠΕΡΙΠΑΤΟ έκανε ο Α.Ο. Κυπαρισσίας στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κορώνη κερδίζοντας βαθμούς και εντυπώσεις με το εκπληκτικό 3-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα  ο οποίος κινήθηκε δυνατά με καθαρό ποδόσφαιρο και ψυχή στους παίκτες.
Το σκορ άνοιξε από νωρίς όταν στο 5ο λεπτό μετά από κόρνερ και φάση στην μικρή περιοχή ο Γαργαρώνης χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο σε κοντινή απόσταση εκπλήρωσε το 1-0 κάτω από τα δίχτυα του Κουλούρη ο οποίος να σημειώσουμε ότι αποχώρησε αργότερα λόγω τραυματισμού του στον προσαγωγό μετά από προσπάθεια να εγκλωβίσει την μπάλα. Η συνέχεια ήταν εξίσου απολαυστική όπου μετά από εκτέλεση φάουλ και μετέπειτα ενέργεια του Παναγιωτακόπουλου η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Κιούτακ ο οποίος από απόσταση βολής σημάδεψε τα δίχτυα των φιλοξενουμένων ολοκληρώνοντας στο 16ο λεπτό το 2-0 με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο της συνάντησης.
Στην επανάληψη διατηρήθηκε ο ίδιος ρυθμός με αρκετές φάσεις στα καρέ των φιλοξενουμένων και εύστοχες ενέργειες αλλά και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. Έτσι στο 65ο λεπτό μετά από πάσες του Μανδραπήλια η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Σταματογιανόπουλου ο οποίος με βέβαιη κίνηση τερμάτισε τα κοντέρ κάνοντας το 3-0 με το οποίο έληξε ο αγώνας καθώς πλέον η υπεροχή ήταν διάχυτη για τους γηπεδούχους. Ο Προπονητής Τάκης Παναγόπουλος μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης δήλωσε ότι "ήταν μια μέρα αφιερωμένη σε όλους παίκτες με ομαδικότητα και δύναμη έδειξαν ότι μπορούν να κερδίζουν παιχνίδια και είμαι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας η οποία πλέον εκπληρώνει τον στόχο της να βρίσκεται μέσα στις διεκδικήτριες ομάδες του Πρωταθλήματος στη πρώτη τετράδα" ενώ για το επόμενο παιχνίδι με την Σπερχογεία απάντησε ότι "είναι καθοριστικό καθώς θα διαμορφώσει την τελική εικόνα του πρωταθλήματος και ομολογουμένως την πορεία ως το τέλος για την οποία θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας με αξιοπρέπεια και πολύ καλό ποδόσφαιρο καθώς αυτό για εμάς αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα".
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπέλι, Μπεγκλέτσης, Μαργαρώνης, Συγγέρης, Γαργαρώνης, Κουρκουμέλης, Λυδιώτης, Άλμπαν, Μανδραπήλιας, Παναγιωτακόπουλος, Κιουτάκ.
ΚΟΡΩΝΗ: Κουλούρης, Καπινιάρης, Μπλάνας, Παναγιωτακόπουλος, Τομαροπανάγος, Λυμπέρης, Μαθιόπουλος, Μπλάνας Σπ., Σιψάς, Μουτζούρης, Στρογγύλης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη