google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Φραστική κόντρα Φιλντίση- Γαλάνη και το θέμα των Παιδικών σταθμών

Φραστική κόντρα Φιλντίση- Γαλάνη και το θέμα των Παιδικών σταθμών

Το 20 ο θέμα που αφορούσε τον έλεγχο ενστάσεων λογαριασμών ύδρευσης – νεκροταφείων 9 Δημοτικών Διαμερισμάτων του τέως Δήμου Αυλώνος. O κ. Γαλάνης κατήγγειλε ψηφοθηρία για θέματα που αφορούν την Δ.Ε Αυλώνα μιλώντας κοπτορατική και νομιμότητα πληρωμής λογαριασμών στη περιοχή ζητώντας στοιχεία για ορισμένα έργα που περιέχονται στο φάκελο, θεωρώντας ότι δεν είναι πρέπον να αναφέρει ονόματα για τις παλιές αμαρτίες στη Δ.Ε Αυλώνας σχετικά με εισηγήσεις έργων. Ο κ. Φιλντίσης είπε ότι υπάρχουν αποφάσεις περι διαγραφής χρεών δημοτών και απόδοσης λογαριασμών, ενώ απάντησε ο κ. Γαλάνης μιλώντας για στοιχεια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μιλώντας για χαλκευμένα στοιχεία. Ο κ. Φιλντίσης μίλησε για μηδενικά πάγια και χρεώσεις σε βεβαιωτικούς πίνακες του 2000.
ΜΕ δεκάδες θέματα στην ημερήσια διάταξη πραγματοποιήθηκε η 3η συνεδρίαση του Δ.Σ Τρφιυλίας την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου με κύριο ζήτημα τις εξελίξεις για το Νοσοκομείο και το σχέδιο δράσης για τις κινητοποιήσεις. Εκτός ημερησίας διάταξης τέθηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας Πελοποννήσου για την απεμπλοκή του Βιολογικού Γαργαλιάνων μετά τις συναντήσεις των φορέων, ενώ ομόφωνα εγκρίθηκε το θέμα για το Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Πολιτιστικού οργανισμού Δρόμοι Ελιάς που αφορά πρόσληψη 120 ατόμων ορισμένου χρόνου για να εργαστούν σε φορείς του Δήμου όπως έργα με αυτεπιστασία. Επίσης ο κ.Κόλλιας αναφέρθηκε στην γραφειοκρατική εμπλοκή για την πληρωμή αιρετών και Προέδρων ενώ για το μείζον θέμα των Παιδικών σταθμών προέταξε να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη