google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πίτα έκοψε ο Α.Ο. Κυπαρισσίας με τις Ακαδημίες του...

Πίτα έκοψε ο Α.Ο. Κυπαρισσίας με τις Ακαδημίες του...


ΤΗΝ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ έκοψε και ο Αθλητικός όμιλος Κυπαρισσίας με το ιστορικό σωματείο να γιορτάζει μάλιστα την νίκη του με 1-0 επί της Αβίας λίγες ώρες νωρίτερα στο γήπεδο της πόλης. Σε μια αθλητική ατμόσφαιρα που πλημμύρισε από την παρουσία των Ακαδημιών της Ομάδας γιορτάστηκε η νέα αθλητική χρονιά στο 'Λιοτρίβι' στην παραλία της πόλης.
Ο Πρόεδρος της Ομάδας Δημήτρης Τσάγκος πλαισιωμένος από τα μέλη του Δ.Σ. όπως τον κ. Διαμαντόπουλος, Γιαννικόπουλο, Φωτεινό και τους υπόλοιπους αλλά και τον Προπονητή κ. Τάκη Παναγόπουλο μαζί με τους προπονητές και υπεύθυνους της Ακαδημίας ευχήθηκαν μια χρονιά γεμάτη αθλητισμό και πίστη στην ευγενή άμιλλα ενώ υποσχέθηκε ότι η νέα Διοίκηση θα δίνει το παρών σε κάθε δραστηριότητα εντός των γηπέδων με συλλογική διάθεση και πνεύμα. Υποσχέθηκε παράλληλα να ενισχύσει το Δ.Σ. την εικόνα όλων των τμημάτων της ομάδας, ενώ η κοπή της πίτας έγινε μετά μουσικής σε πανηγυρικό κλίμα παρουσία όλων των φίλων της ομάδας.
Αξίζει να τονίσουμε ότι το φλουρί που αντιστοιχούσε συμβολικά σε ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια έπεσε στον νεαρό της Ακαδημίας Παναγιώτη Αριδά, ενώ οι ποδοσφιαριστές που έδωσαν το παρών μίλησαν για την Διοίκηση που ανταποκρίνεται σε κάθε πρόβλημα έχοντας άψογη συνεργασία...και ευχήθηκαν να κυλήσει η χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη