google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Υποχώρησε ο Δήμος για τους συμβασιούχους που θα πληρωθούν κανονικά

Υποχώρησε ο Δήμος για τους συμβασιούχους που θα πληρωθούν κανονικά

ΕΚΤΟΣ ημερήσιας διάταξης στο Δ.Σ. της Παρασκευής ο Δήμαρχος Τριφυλίας σναφέρθηκε στο θέμα δικαίωσης των συμβασιούχων από τα δικαστήρια τονίζοντας ότι θα πληρωθούν μόλις βρεθούν οι απατούμενοι πόροι από το υπουργείο, καθώς συνεχίζεται η δικαστική διένεξη ενώ αν δεν βρεθούν χρήματα θα πληρωθούν από ιδίους πόρους.
Για το λιμάνι ο κ. Σαμπαζιώτης τόνισε ότι το έργο μας αφορά και περιμένουμε από την περιφέρεια προκαλώντας τις υπηρεσίες να επιτελέσουν σωστά το έργο, παραδεχόμενος ότι το έργο είχε σοβαρά προβλήματα κατασκευής τα οποία διογκώθηκαν από τις θεομηνίες εξηγώντας ότι περιμένουμε να έρθουν οι ειδικοί της περιφέρειας ζητώντας δράση από το Σώμα απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του κ. Μπακούρου. Περιπετειώδες και προβληματικό χαρακτήρισε το έργο του λιμανιού ο Δήμαρχος εξηγώντας μετά τη σύσκεψη των αλιέων να βγει από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου ξεσκονίζει το έργο ώστε να κινηθεί εκ νέου περιμένοντας τεκμηριωμένη εισήγηση. Για τον Βιολογικό της Κυπαρισσίας υπογράμμισε ότι βρίσκεται στη τελική του φάση με τις εργασλιες που εκτελέστηκαν ήταν αναμενόμενες και τώρα απομένει η σύνδεση αντλιών και δοκιμή με λύματα προκειμένου να λειτουργήσει πριν την τουριστική περίοδο, ενώ υπάρχει διαβεβαίωση της εργολήπτριας εταιρίας ότι θα παραδοθεί πριν το θέρος.
Για τα εγκαταλειμένα οχήματα ο Δήμαρχος είπε ότι αναδείχθηκε πλειοδότης ο οποίος θα υπογράψει για συνολική απόσυρση παλιών οχημάτων από όλο το Δήμο. Ο κ. Φούρλας από το Κ.Δ .Ραχών επανέφερε το θέμα της πάγιας προκαταβολής στα χωριά μιλώντας για ερήμωση μετά την έλευση του Καλλικράτη, όπου ο Δήμαρχος απάντησε ότι θα υλοποιήσει τις υποχρεώσεις που δεσμεύθηκε σε συνάντηση με τους Προέδρους, ενώ οι πληρωμές διέπονται από την Ενιαία Αρχή πληρωμών, ενώ για την είσρπαξη αμοιβής των αιρετών τόνισε ότι έρχεται ετεροχρονισμένα τονίζοντας ότι ο Δήμαρχος αμοίβεται για να μην γίνει..κλέφτης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη