google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κοινό μέτωπο συγκρότησαν φορείς και Δήμος Τριφυλίας σε 2 συσκέψεις για την σωτηρία του Νοσοκομείου

Κοινό μέτωπο συγκρότησαν φορείς και Δήμος Τριφυλίας σε 2 συσκέψεις για την σωτηρία του Νοσοκομείου

ΚΟΙΝΟ μέτωπο συγκρότησαν φορείς και Δήμος Τριφυλίας μετά την σύσκεψη το βράδυ της Δευτέρας και την έκτακτη συνεδρίαση το μεσημέρι της Τρίτης για την αυτοτέλεια του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας με δηλώσεις των αρμοδίων.
ΟΠΩΣ κατέγραψε ο kyparissiotis.blogspot.com h εκπρόσωπος των εργαζομένων κα Σταματία Αλεξοπούλου μίλησε για αρχή του τέλους στο ίδρυμα με χάπι που χρύσωσαν στους εργαζόμενους, τονίζοντας ότι σταδιακά μας εξαυλώνουν αφού ο νέος οργανισμός θα προβλέψει την κατάργηση των οργανικών θέσεων από το νομικό πρόσωπο που καταργείται. Εξήγησε ότι οι διαβεβαιώσεις δεν έπιασαν τόπο θεωρώντας ότι οι κινήσεις μας θα είναι συλλογικές ακόμα και στην Αθήνα, μιλώντας για εφαρμογή του νόμου ως το καλοκαίρι καθώς τα προσχήματα δεν τηρούνται εκτιμώντας ότι είναι αργά.
Ο κ.Σίνης είπε ότι δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα απο κανένα πολιτικό που τηρούν υποδείξεις της τρόικας προτείνοντας να εκτεθούν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το νοσοκομείο συμφέρει να λειτουργεί με βάση τις οργανικές θέσεις.
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Παναγιωτόπουλος είπε ότι είναι δεδομένη η στάση του εμπορικού κόσμου και δεν δεχόμαστε καπελώματα σε θέματα υγείας και τασσόμαστε υπέρ της μόνιμης θέσης του Νοσοκομείου. Η περιοχή μας όπως υπογράμμισε οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε αφανισμό και κανείς δεν μας διασφαλίζει ότι δεν θα καταργηθούν άλλες υπηρεσίες διερωτώμενος γιατί μας έφεραν το ΕΚΑΒ στη περιοχή ζητώντας άμεσες κινητοποιήσεις....Η εκπρόσωπος των ξενοδόχων κα Χριστοδούλου είπε ότι όπως στρώσαμε έτσι θα κοιμηθούμε και όταν δώσουμε λόγο στις επόμενες γενιές οπότε δεν αποδεχόμαστε αυτά που μας αφανίζουν και να επικεντρωθούμε στην συνεργασία όλων των νοσοκομείων που έχουν την ίδια τύχη.
Ο κ. Πετρόπουλος είπε ότι υπογράφεται το κλείσιμο του νοσοκομείου εκτιμώντας ότι συγκεντρώσεις μπορει να μην αποφέρουν τίποτα, φοβάται ότι μπορει να υπάρξουν εξαιρέσεις για ορισμένα νοσοκομεία ως την ψήφιση του νόμου ζητώντας κινητοποίηση του Δήμου ζητώντας από το Δήμαρχο να δει τον κ. Σαμαρά θεωρώντας ότι η παρέμβασή του αξίζει χιλιάδες φορές ώστε η περιοχή μας αν ενταχθεί σε μια εξαίρεση του νόμου. Ο κ. Τσίγγανος επιβεβαίωσε ότι η αναγκαιότητα του νοσοκομείου είναι δεδομένη, θυμίζοντας ότι το υπουργείο Υγείας είναι σημεία αιχμής από την συγκυβέρνηση υπαρκτή οπότε οι μάσκες πέφτουν έτσι ώστε οι πολιτικοί φορείς πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, εξηγώντας ότι στη Βουλή υπήρχε επίσημη δήλωση από τους αρμόδιους και της Ν.Δ. ότι τα νοσοκομεία δεν θα θιγούν, ζητώντας κινητοποιήσεις.
Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου κ. Σεκλός μίλησε για ποδηγέτηση της χώρας από την Γερμανοκρατούμενη Ε.Ε όπου δεν ξέρουμε να έχει λόγο η λαική δημοκρατία, καθώς μόνο ο αγώνας είναι μονόδρομος και οι Ούνοι πάλι θα κάνουν επιδρομή, ενώ ζήτησε να μαυρίσουμε τους πολιτικούς μας που μαύρισαν τις καρδιές και ψυχές μας και δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει Ελληνική Δημοκρατία ή κατοχή, με τη Δυτική Μεσσηνία και Ηλεία να μείνει χωρίς νοσοκομείο. Εξήγησε ότι οι πολιτικοί της κεντρικής εξουσίας είναι αναξιόπιστοι στα λόγια τους και ποτέ δεν είπαν Μολών λαβέ....
Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Φιλιατρών κ. Αλεξανδρόπουλος είπε ότι η κοινή γνώμη της Τριφυλίας πρέπει να ενημερωθεί για την επιχειρούμενη κατάργηση θεωρώντας ότι θα επαναστατήσουν όπως εμείς οι πολίτες με την δύναμη της ψήφου. Ο Πρόεδρος των αλιεών κ. Σμέρδης μίλησε για ισοπέδωση των πολιτών με φόρους, χαράτσια και κοινωνικό κράτος σε διάλυση με τους πολιτικούς μας να είναι υπεύθυνοι για το χάλι που μας οδήγησαν

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη