google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πάλεψε και πήρε δίκαια το 1-0 ο Α.Ο.Κ. επί της Α.Ε. Αβίας

Πάλεψε και πήρε δίκαια το 1-0 ο Α.Ο.Κ. επί της Α.Ε. Αβίας

ΠΑΛΕΨΕ παρά το δυνατό αέρα και κατάφερε να κάνει το τρίποντο σήμερα εντός έδρας η ομάδα της Κυπαρισσίας η οποία πλέον ως το Πάσχα έχει να δώσει μεγάλες μάχες μετά την σημερινή με την Α.Ε Αβίας όπου δυσκολεύτηκε λίγο να πάρει την πρόκριση.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν δυνατό καθώς για 30 λεπτά οι γηπεδούχοι καθήλωσαν τους φιλοξενούμενους με αρκετά πλάγια και κόρνερ να μετριούνται μέχρι το σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου. Mε κινήσεις κοντά στην μικρή περιοχή από τον Μπεγλέτη, Μαργαρώνη, Λυδιώτη, αλλά και την μαχητικότητα του Μανδραπήλια και των υπόλοιπων κατόρθωσαν στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης να βάλουν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης παίζοντας καλή μπάλα με γρήγορη κυκλοφορία της στο γήπεδο.
Ο Α.Ο.Κ. πλέον έχει 9 παιχνίδια μπροστά του τα οποία χαρακτηρίζονται ως ντέρμπι από τον Προπονητή Τάκη Παναγόπουλο διατηρώντας τις δυνάμεις για τις δύσκολες αναμετρήσεις εκτός έδρας με την Σπερχογεία και τον εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Μελιγαλά. Αυτή την στιγμή φιγουράρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ελπίζει για καλή συνέχεια παρά τις αλλαγές και αποχωρήσεις όπως του Μητρόβ που πλέον θα αγωνίζεται στην χώρα του αλλά το δυναμικό που έχει είναι πραγματικά αστείρευτο...Πάντως κατά την κοπή της πίτας το κλίμα ήταν ικανοποιητικό και για αυτό θα αναφερθούμε σε άλλο σχόλιό μας μέσα στις επόμενες ώρες για την τοπική ιστορική ομάδα...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη