google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 500 πινακίδες κατατέθηκαν στην Δ.Ο.Υ. Τριφυλίας

500 πινακίδες κατατέθηκαν στην Δ.Ο.Υ. Τριφυλίας

ΜΕ ουρές ολοκληρώθηκε η τελευταία ημέρα κατάθεσης των πινακίδων οχημάτων αλλά και καταβολής των τελών κυκλοφορίας αφού για ημέρες επικράτησε το αδιαχώρητο στην ΔΟΥ Τριφυλίας στην Κυπαρισσία που παρέμεινε ανοικτή ως τις 2.40 το μεσημέρι για την εξυπηρέτηση του κοινού.
Πιο αναλυτικά η ρήση ότι οι Έλληνες για διαφορετικούς λόγους με την εκπνοή των προθεσμιών ολοκληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας είναι αληθινή αφού η κίνηση ήταν αυξημένη εδώ και 2 ημέρες. Σε ότι αφορά την κατάθεση πινακίδων που συσσωρεύθηκαν έφθασαν τις 500 περίπου κάνοντας αριθμό ρεκόρ για την περιοχή μας δεδομένου ότι η κίνηση ήταν διπλάσια από ότι τα προηγούμενα δύο χρόνια για να μην επωμιστούν τα τέλη κυκλοφορίας οι πολίτες που λόγω χαρατσιών και φόρων δεν μπορούν να πληρώσουν.
Σε ότι αφορά την προσέλευση για τα τέλη κυκλοφορίας η κίνηση ομαλοποιήθηκε μόνο όταν έκλεισε η τοπική Δ.Ο.Υ. καθώς λειτουργούσαν δύο ταμεία ενώ σύμφωνα με στοιχεία η κίνηση ήταν αυξημένη λόγω του γεγονότος ότι πλέον δεν λειτουργούν οι ΔΟΥ Φιλιατρών και Γαργαλιάνων. Μάλιστα παρατηρήσαμε ότι ακόμα και οι υπάλληλοι τς υπηρεσίας πλήρωσαν τελευταίοι τις υποχρεώσεις τους δίνοντας το καλό παράδειγμα καθώς περίμεναν να εξυπηρετήσουν όλους τους πολίτες και δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι υπερέβαλαν εαυτόν για να αποδώσουν το καλύτερο με υπομονή. Άντε και του χρόνου....

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη