google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ειρηνική πορεία μαθητών τιμώντας την μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Ειρηνική πορεία μαθητών τιμώντας την μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου

ΠΟΡΕΙΑ πραγματοποίησαν σήμερα μαθητές του Γυμνασίου Κυπαρισσίας στους δρόμους της πόλης τιμώντας την μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου φωνάζοντας συνθήματα κατά της Αστυνομικής βίας από όπου κι αν προέρχεται αλλά και στέλνοντας μήνυμα ότι δεν πρόκειται να ξεχάσουν.
Η φετινή πορεία ήταν λίγο μεγαλύτερη από ότι πέρσι με συμμετοχή παιδιών από τα σχολεία της περιοχής τα οποία ξεχύθηκαν από το σχολικό συγκρότημα στους δρόμους της Κυπαρισσίας με συντεταγμένη πορεία η οποία μέσω της εθνικής οδού κατευθύνθηκε στο κτίριο της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Κυπαρισσίας και στην συνέχεια μέσω της εθνικής οδού και Γ. Καλατζάκου κατέληξαν μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο όπου παρέδωσαν υλικό διαμαρτυρίας για την σημερινή ημέρα. Εκεί τους υποδέχθηκε εκπρόσωπος του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου λέγοντας ότι αισθάνονται τα παιδιά που αγωνιούν για το μέλλον τους ως παιδιά τους, προτρέποντας να διαβάσουν την ιστορία του τόπου μας. Οι μαθητές συνέχισαν ειρηνικά την διαμαρτυρία τους και διαλύθηκαν αργότερα στην κεντρική πλατεία της πόλης!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη