google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Χαράτσια της ΔΕΗ στην ορεινή Τριφυλία σε χαμόσπιτα και στάβλους!

Χαράτσια της ΔΕΗ στην ορεινή Τριφυλία σε χαμόσπιτα και στάβλους!

ΤΟ μέτωπο κατά των χαρατσιών γιγαντώνεται όσο περνούν οι ημέρες καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί η ερμηνευτική εγκύκλιος για τη διευθέτηση του ζητήματος που αφορά τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού ενώ τα τραγελαφικά περιστατικά με χαράτσια σε απίθανες τοποθεσίες συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.
Τρανή απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι το τέλος με το χαράτσι υποχρεούνται να πληρώσουν τόσο άνεργοι, πολύτεκνοι αλλά κυρίως όσοι βρίσκονται σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές σε δημοτικά διαμερίσματα στην περιοχή μας και φυσικά να αδυνατούν να το πληρώσουν. Μια τέτοια περίπτωση εντόπισε αναγνώστης μας για συγγενικό του πρόσωπο ο οποίος πήρε το λογαριασμό της ΔΕΗ με 110 ευρώ για να πληρωθεί το τέλος σε περιοχή της ορεινής Τριπύλης και κατά συνέπεια να αποδοθεί στο κράτος. Ελάτε που όμως πρόκειται για...ένα χαμόσπιτο με ένα στάβλο όπου διαμένει ένας ηλικιωμένος ο οποίος περιμένει το παιδί του για να τον φροντίσει για να επιβιώσει. Αν μη τι άλλο από ότι δείχνει η ανάλγητη πολιτεία το χαράτσι και στους στάβλους τώρα δικαιώνεται. Ντροπή τους!!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη