google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Νέο λουκέτο στο Κοπανάκι με θύμα της Αγροτική τράπεζα

Νέο λουκέτο στο Κοπανάκι με θύμα της Αγροτική τράπεζα

ΜΕΤΑ το λουκέτο υπηρεσιών στην περιοχή του πρώην Δήμου Αετού τώρα οι προοδευτικοί φωστήρες βάζουν λουκέτο και στο κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στο Κοπανάκι, η οποία ήταν η μοναδική υπηρεσία που προσέφερε υπηρεσίες στον τόπο.
Φανερά οργισμένοι οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Αετού από το κλείσιμο της θυρίδας ΑΤΕ στο Κοπανάκι τονίζουν ότι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και μάλστα σε ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι της Δημοτικής ενότητας τονίζουμε μεταξύ άλλων στο κείμενο διαμαρτυρίας τους ότι "Έκλεισαν τον ΟΤΕ, τα ΕΛ.ΤΑ, κατάργησαν το Γυμνάσιο, και τώρα τη θυρίδα της ΑΤΕ. Πλήρης ερημοποίηση και αποψίλωση της περιοχής. Σε μια περιοχή καθαρά αγροτική κλείνουν και το τελευταίο αποκούμπι του αγρότη.
Καλούμε τον Πρωθυπουργό της Χώρας, τους Υπουργούς, του Βουλευτές του Νομού, τον αιρετό Περιφερειάρχη, τον Διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας να αποτρέψουν και αυτό το έγκλημα σε βάρος της περιοχής και των κατοίκων της.
Τα έξοδα λειτουργίας της θυρίδας (δύο υπάλληλοι) είναι υπέρτερα της εξυπηρέτησης των συνταξιούχων, αγροτών, καταστηματαρχών και επιχειρηματιών της περιοχής; Όλα στο βωμό της εξοικονόμησης λίγων χιλιάδων ευρώ; Που είναι οι κοινωνική πολιτική και που η εξυπηρέτηση του Πολίτη; Οι Τροϊκανοί θα μας αναγκάσουν να εγκαταλείψουμε και τις εστίες μας;
Έλεος πια...
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων, οι Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων, η κοινωνία ολόκληρη της Δημοτικής Ενότητας Αετού."

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη