google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ημερίδα κυνηγετικού όπλου με έμφαση στις νέες τάσεις

Ημερίδα κυνηγετικού όπλου με έμφαση στις νέες τάσεις

ΜΕ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3-9-11 για πρώτη φορά το σεμινάριο κυνηγετικού όπλου που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κυπαρισσίας με τον δάσκαλο κυνηγετικής σκοποβολής Μπάμπη Αιγινήτη με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό όπου τονίστηκε μεταξύ άλλων ότι το κυνήγι δεν είναι...ανταγωνιστικό άθλημα αλλά τρόπος ζωής για τους περισσότερους δίνοντας χρηστικές συμβουλές.
Το σεμινάριο το παρακολούθησαν όχι μόνο μέλη του δραστήριου συλλόγου, αλλά και φίλοι κυνηγοί από πιο μακριά (Πύλο, Γαργαλιάνους κλπ). Επίσης το σεμινάριο παρακολούθησε μέχρι το τέλος και ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κύριος Κώστας Μαρκόπουλος ενώ έδωσε το παρών και ο Αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας Γιώργος Σαμπαζιώτης με φορείς της ευρύτερης περιοχής.
Ο Μπάμπης Αιγινήτης ξεκινώντας αναφέρθηκε στο τρίπτυχο που πρέπει να διέπει έναν σωστό κυνηγό: ευπρέπεια, σεβασμό, ασφάλεια και ανέλυσε θέματα βλητικής, φυσιγγίων και διόφθαλμης σκόπευσης. Ιδιαίτερη ανάλυση έγινε στην τελευταία ενότητα, σε θέματα ασφάλειας, για να μπορούμε πάντα να πραγματοποιούμε <<κυνήγι δίχως δάκρυα>> όπως είπε χαρακτηριστικά. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης ευχαρίστησαν θερμά όσους φίλους παρακολούθησαν το σεμινάριο, και υποσχόμαστε στο μέλλον και άλλες εκδηλώσεις εξίσου σημαντικές και απαραίτητες.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη