google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΟΚ: Αναζητεί λύση για τερματοφύλακα

ΑΟΚ: Αναζητεί λύση για τερματοφύλακα

Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα βρίσκεται η Κυπαρισσία, και μέσα στα προσεχή εικοσιτετράωρα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα. Οι διοικούντες του ΑΟΚ έχουν προχωρημένες επαφές με έναν γκολκίπερ και απομένουν τα τυπικά για να τον κάνουν δικό τους. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν θέλουν να γίνουν γνωστές, απλώς ότι πρόκειται για ένα πολύ γνωστό όνομα που μπορεί να κάνει τη διαφορά κάτω από τα γκολπόστ. Ο Γιάννης Λάμπρου που δοκιμαζόταν την προηγούμενη εβδομάδα δεν θα αποκτηθεί μιας και δεν έδειξε κάτι το εξαιρετικό, και άμεσα οι “κυανόλευκοι“ στράφηκαν σε άλλες λύσεις. Ο ΑΟΚ αναζητά ακόμη έναν επιθετικό και έναν κεντρικό αμυντικό, με τους οποίους φαίνεται πως θα κλείσει το ρόστερ εν όψει της νέας περιόδου.
Εν τω μεταξύ προχθές το βράδυ έγινε συμβούλιο, όπου πάρθηκαν αποφάσεις σε ορισμένα θέματα. Το πιο σημαντικό ήταν πως κυκλοφόρησαν ήδη τα εισιτήρια διαρκείας και μάλιστα σε αισθητά χαμηλότερη τιμή σε σχέση με πέρυσι. Συγκεκριμένα κοστίζουν 50 ευρώ, ενώ πέρυσι ήταν διπλάσια (100 ευρώ). Η μείωση αυτή οφείλεται στην οικονομική κρίση την οποία φυσικά αφουγκράζεται η διοίκηση της τριφυλιακής ομάδας, που περιμένει από τον κόσμο να ενδιαφερθεί και να αγοράσει πολλά εισιτήρια διαρκείας, ενισχύοντας το ταμείο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, χθες έγινε διπλή προπόνηση πρωί-απόγευμα, ενώ σήμερα θα δώσει το “παρών“ και ο γυμναστής τερματοφυλάκων Δήμος Σπυράκης.
Το Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας ο ΑΟΚ θα δώσει τη φιλική ρεβάνς με τον Αίαντα, στο δεύτερο φιλικό της χρονιάς. Να τονίσουμε πως η Κυπαρισσία στη δεύτερη φάση του κυπέλλου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον Τέλλο Αγρα, ενώ στο πρωτάθλημα η πρεμιέρα είναι εκτός έδρας με το Ασπρόχωμα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη