google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων με πρωταθλητές

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων με πρωταθλητές

Με περισσότερους από 41 επίλεκτους αθλητές πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κυπαρισσία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Ανάμεσά τους και οι κορυφαίοι Γιάννης Ταμουρίδης και Περικλής Ηλίας, που είναι οι πρώτοι Έλληνες ποδηλάτες που εξασφαλίζουν “εισιτήριο” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα είναι παρόντες στο Λονδίνο το 2012 ο πρώτος στην αντοχή και ο δεύτερος στο mountain.
Εκτός από τους Ταμουρίδη και Ηλία το αγωνιστικό παρών έδωσαν περίπου δέκα αθλητές ιδιαίτερα αξιόλογοι και ανάμεσά τους στον τερματισμό θα προσπαθήσει να μπει και ο Καλαματιανός Σταύρος Κανελλόπουλος του Μεσσηνιακού. Τον ΜΓΣ αναμένεται να εκπροσωπήσει ένας ακόμη ποδηλάτης, ο Βαγγέλης Καστίνος.
Προηγήθηκαν αναφορές για τους αγώνες στην κεντρική πλατεία, παρέλαση μπροστά απο τους επισήμους ενώ η εκκίνηση δόθηκε στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας, όπου μετά από ένα σιρκουί 60 χλμ. θα γίνει και ο τερματισμός. Η αυλαία της διοργάνωσης θα ανοίξει με την τελετή έναρξης που περιλαμβάνει έπαρση της σημαίας, παρέλαση των ομάδων (οι ποδηλάτες εκπροσωπούν το Σώμα που υπηρετούν, ήτοι Στρατό Ξηράς, Αεροπορία, Πολεμικό Ναυτικό, Αστυνομία και Λιμενικό Σώμα) και χαιρετισμούς επισήμων. Μετά το τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των επάθλων και πάλι στο πλαίσιο συγκεκριμένου τελετουργικού.
Τους αγώνες διοργανώνει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, με τη συνδρομή του Δήμου Τριφυλίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, υπό την εποπτεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη