google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Νέο Δ.Σ. στον ιστορικό 'Δίωνα' Κυπαρισσίας

Νέο Δ.Σ. στον ιστορικό 'Δίωνα' Κυπαρισσίας

Στις 20/07/11 ημερα Τεταρτη πραγματοποιηθηκε η ετησια τακτικη Γεν.Συνελευση του Συλλογου κ ακολουθησαν εκλογες για την αναδειξη νεου Δ.Σ.
Στην Γ.Σ αποφασιστηκε να αλλαξει ο χρονος πραγματοποίησής της και απο τον μηνα Ιουλιο οπως προβλεπεται απο το καταστατικο, να μετατεθει στο μηνα Σεπτεμβριο, ωστε να ειναι μαζικοτερη(παρα το οτι στην φετεινη,η προσελευση ηταν ικανοποιητικη και μεγαλυτερη απο καθε αλλη φορα). Με την ψηφοφορια που ακολουθησε, ανεδειχθει το νεο Δ.Σ. στο οποιο εξελεγησαν 8 μελη απο το προηγουμενο Δ.Σ. 5 νεα μελη, μεταξυ των οποιων και ενας πρωην αθλητης του Συλλογου και 3 αναπληρωματικα μελη.
Επανεξελεγησαν οι: Βαρελας Βασιλης,Γεωργιοπουλος Γεωργιος,Γουσγουλας Κων/ινος,Διονυσοπουλος Γιωργος,Καιαφας Παν/της,Καλογεροπουλος Παν/της,Λαμπροπουλος Σταυρος,Πανοπουλου Σοφια.Τα νεα μελη:Αρναουτογλου Σουζανα,Δρουλιας Αναστασιος(πρωην αθλητης),Θεοδωρακοπουλου Βασιλικη,Κατσαρελας Νικολαος και Λαμπιρης Δημητρης.
Αναπληρωματικα μελη: Γιαννοπουλος Νικολαος,Μπουσιουτα Ιωαννα και Λεφα Παν/ωτα.
Στην τρεχουσα εβδομαδα θα γινει συνεδριαση του Δ.Σ. για να γινει συγκροτηση σε σωμα, οποτε και θα δωθει στην δημοσιοτητα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη