google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι βουλευτές που ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο υπέγραψαν και την..καταδίκη των Μονάδων Υγείας

Οι βουλευτές που ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο υπέγραψαν και την..καταδίκη των Μονάδων Υγείας

THN Σημαία του αγώνα για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σηκώνουν απο Δευτέρα οι φορείς της Τριφυλίας μετά την καθυστερημένη παρουσία των 2 βουλετών και του τριτου και καταιδρωμένου κ. Κουσελά που όπως γράφει σήμερα ο Τύπος γκρίνιαξε επειδή δεν τον κάλεσαν οι άλλοι 2 συναδελφοί του αποδεικνύει ότι το τοπικό ΠΑΣΟΚ είναι σε διχασμό, ενώ την ίδια ώρα προφανώς αγνοούν ότι οι ίδιοι υπέγραψαν...εμμέσως το μέλλον του Νοσοκομείου που καταγράφεται ζοφερό.
Μάλιστα οι 3 βουλευτές υπέγραψαν το Μεσοπρόθεσμο όπου μεταξύ των σκληρών μέτρων επιβάλλουν αλλαγές στην Υγεία με συρίκνωση μονάδων και περιορισμό του δημόσιου χαρακτήρα υπηρεσιών κοινωνικού χαρακτήρα, οπότε δεν πρέπει να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την αφαίμαξη υπηρεσιών για τον τόπο μας φίλοι αναγνώστες...
Η πρόεδρος των εργαζομένων Δήμητρα Νικολοπούλου σημείωσε τη σημαντική προσφορά του νοσοκομείου στους πολίτες και τους επισκέπτες της περιοχής, τονίζοντας πως διαρκής αγώνας και στόχος των εργαζομένων είναι η αναβάθμισή του και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Συλλόγου των Εργαζομένων Εμμανουήλ Πρασσόπουλος τόνισε: «Μετά από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, επίσημα αλλά και από “διαρροές” του υπουργείου υπάρχει διάχυτη η ανησυχία για το μέλλον του νοσοκομείου και είναι έντονος και βάσιμος ο φόβος για την υποβάθμισή του. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο, και για να ανατρέψουμε αυτά που βλέπουμε να πλησιάζουν και να αποτρέψουμε τον κίνδυνο της υποβάθμισης του νοσοκομείου και μετατροπής του, μελλοντικά, αλλά όχι πολύ μακρινά, σε κέντρο υγείας, πρέπει όλοι να αντιδράσουμε! Καλώ το δήμαρχο και τους τοπικούς άρχοντες, το Μητροπολίτη, το Εργατικό Κέντρο, τους Εμπορικούς Συλλόγους, όλους τους συλλόγους και φορείς και όλους τους πολίτες, σε μαζικό αγώνα! Τώρα είναι η ώρα του αγώνα για την αναβάθμιση του νοσοκομείου. Αύριο, θα είναι αργά…».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη