google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών και επείδιξη στο Ταεκβοντό Κυπαρισσίας

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών και επείδιξη στο Ταεκβοντό Κυπαρισσίας

ΜΕ επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξτάσεις έγχρωμων ζωνών στην αίθουσα του Αθλητικού Γυμναστικού Συλόγου Ταεκβοντό Κυπαρισσίας την Κυριακή όπου περισσότεροι απο 40 αθλητές έδωσαν το παρών σε όλες τις κατηγορίες ζωνων για να προαχθούν σε ανώτερο επίπεδο μέσα σε μια ασφυκτικά γεμάτη απο κόσμο αίθουσα απο γονείς και φίλους που παρακολούθησαν την αθλητική εκδήλωση καταχειροκροτώντας τους νεους αθλητές αλλά και τα ταλέντα που αναδεικνύονται στην Αγωνιστική ομαδα του Συλλογου που προπονείται στο Κλειστό Γυνμαστήριο. Στις εξετάσεις έγχρωμων ζωνών παραβρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αλεξόπουλο, τον Πρωαταθλητή Ελλάδας στην κατηγορία Παναγιώτη Αλεξόπουλο, μέλη του Δ.Σ. αλλά και εκπρόσωποι φορέων.
Ο μάστερ Προπονητής Παναιγώτης Δικαίος με βοηθό τον αθλητή Νίκο Κουτσούλη βοήθησαν στην διαδικασία τους νέους αθλητές καθώς εκτός απο το διαδικαστικό κομμάτι, παρουσιάστηκαν ασκήσεις αυτοάμυνας και επίδειξη αγωνιστικής τελειότητας απο αθλητές μαύρης ζώνης καθώς το Ταεκβοντό εκτός απο Ολυμπιακό άθλημα προάγει την αμυντική ικανότητα του αθλητή και διαμορφώνει μια προσωπικότητα ικανή να προστέψει τους συνανθρώπους του. Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε μικρή δεξίωση και απονομή διπλωμάτων στους διακριθέντες αθλητές του Συλλόγου ο οποίος ανανεώνει το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο ενώ δεν αποκλείεται να πραγμαοτποιηθούν αθλητικοί αγώνες μέσα στο καλοκαιρι.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη