google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το υπαίθριο στάσιμο εμπόριο στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου

Το υπαίθριο στάσιμο εμπόριο στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ τελικά την Παρασκευή στις 8 το βράδυ σύμφωνα με την πρόσκληση η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής η οποια προέβη σε λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα :
1. Καθορισμός όρων διεξαγωγής δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτου του Δήμου (γωνιακό κατάστημα Κληροδοτήματος Κοκκώνη στους Γαργαλιάνους).
2. Έγκριση δαπάνης μετακίνησης υπαλλήλου του Δ. Τριφυλίας για επιμορφωτικό σεμινάριο.
3. Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας για ενοικίαση ξύλινου λυόμενου περιπτέρου – αναψυκτηρίου στο Κάστρο Κυπαρισσίας
4. Επανάληψη του καθορισμού των όρων διακήρυξης για μίσθωσης θέσης για άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου στη θέση « Λαγκούβαρδος » της Δ.Κ. Φιλιατρών.
5. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την μίσθωση θέσης για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για το έτος 2011 στη θέση «Καρτελά».
6. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την μίσθωση θέσης για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για το έτος 2011 στη θέση «Γιαννίτσαινα».
7. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την μίσθωση θέσης για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για το έτος 2011 στη θέση «Βλάχου».
8. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την μίσθωση θέσης για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για το έτος 2011 στη θέση «Σεργιάνι».
9. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την μίσθωση θέσης για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για το έτος 2011 στη θέση «Αι Λαγούδη».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη