google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Καλή και χρήσιμη η ΟΠΚΕ αλλά δεν αρκεί για την Τριφυλία

Καλή και χρήσιμη η ΟΠΚΕ αλλά δεν αρκεί για την Τριφυλία

Η χθεσινή παρολίγο ληστεία στην Αγροτική τράπεζα Δωρίου αλλά και η άμεση παρουσία της Αστυνομίας ήταν από τα ενδιαφέροντα στοιχεία του αστυνομικού ρεπορτάζ φέρνοντας στο φως όμως την ανάγκη διεύρυνσης των αστυνομικών υπηρεσιών με τα κρούσματα να πολλαπλασιάζονται κατά την διάρκεια του καλοκαιριού που διανύουμε.
Τα πρόσφατα κρούσματα στην περιοχή Μάτι Γαργαλιάνων με τους δράστες να χτυπούν στο πρόσωπο τον ιδιοκτήτη ταβέρνας, το κρούσμα στην πολυπαθη Τερψιθέα που οι δράστες έπιασαν στον ύπνο τους 4 πολίτες που κοιμότουσαν στην οικία τους και ευτυχώς δεν τους νατιλήφθηκε έγκαιρα ένας εξ αυτών γιατί θα είχαμε μακελειό όπως μας εξομολογήθηκε, οδηγούν σε ενα συμπέρασμα. Οτι καλή η Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας, αλλά δεν αρκεί. Δεν αρκεί να καλύψει μια τεράστια γεωγραφική περιοχή όπως είναι ο Δήμος Τριφυλίας απο την στιγμή μάλιστα που τα κρούσματα το καλοκαίρι αυξάνοντια εκθετικά.
Γνωρίζουμε ότι με την εγκληματικότητα στο κόκκινο, ελοχεύει ένας ακόμα επικίνδυνος στόχος για τους πολίτες. Αφορά την καταπάτηση των ελευθεριών τους απο την στιγμή που καταπατέιται η περιουσία τους και αφαιρείται αναλογιζόμενοι ότι απο τη στιγμή εισόδου δραστών σε ένα σπίτι με σκοπό την ληστεία διαπράττονται τουλάχιστον 3 αδικήματα. Αυτό ας το έχουμε υπόψη μας και οι αρμόδιοι ας πράξουν τα δέοντα...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη