google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αποχώρηση Γαλάνη απο την Οικονομική επιτροπή του Δήμου

Αποχώρηση Γαλάνη απο την Οικονομική επιτροπή του Δήμου

Από την αποχώρηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας Γιώργου Γαλάνη χαρακτηρίστηκε η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας στη τελευταία συνεδρίαση στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας.
Ο κ. Γαλάνης αποχώρησε κατά την συζήτηση του θέματος έγκρισης απολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Αυλώνος οικονομικού έτους 2010, καθώς είχε ζητήσει την αναβολή του θέματος αφού όπως τόνισε δεν είχε.....
ενημερωθεί η Οικονομική Επιτροπή για τα στοιχεία. Το αίτημά του δεν έγινε δεκτό από το Σώμα και ο ίδιος αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο λειτουργίας της επιτροπής. Νωρίτερα κατά την συζήτηση του θέματος, είχε αναρωτηθεί γιατί υπάρχει τόση βιασύνη για να εγκριθεί ο απολογισμός, όταν ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η απογραφή και ο προϋπολογισμός του δήμου. “Αυτό με βάζει σε σκέψεις. Δεν έχουμε ούτε καν ενημερωτικά στοιχεία“ είπε χαρακτηριστικά, προτείνοντας έτσι την αναβολή του θέματος προκειμένου να ενημερωθεί η επιτροπή.
Το αίτημά του πάντως δεν έγινε δεκτό από τα υπόλοιπα μέλη, καθώς ο πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Σαμπαζιώτης τόνισε πως δεν βλέπει να υπάρχει λόγος αναβολής, αφού όπως σημείωσε τα στοιχεία του απολογισμού είναι συγκεκριμένα και δεν πρόκειται να αλλάξουν - υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι αυτά υπήρχαν στον φάκελο συνεδρίασης της επιτροπής από τότε που βγήκε η πρόσκληση.
kalamatablogs.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη