google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας για την αποψίλωση απο υπηρεσίες του Δήμου

Ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας για την αποψίλωση απο υπηρεσίες του Δήμου

ME ενημέρωση του Σώματος κύλησε η 8η Συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας το απόγευμα της Τετάρτης καθώς υπήρξαν απαντήσεις σε πολλα και σημαντικά ζητήματα. Ο Πρόεδρος κ. Καλκαβούρας καλωσόρισε τους Προέδρους Κοινοτικών Διαμερισμάτων εκτιμωντας ότι θα ενημερώνονται σε κάθε συνεδρίαση προκειμένου να θέτουν προβλήματα και να ενημερώνονται για τις αποφάσεις του Συμβουλίου ανταποκρινόμενος στο αίτημα για την πλήρη κάλυψη όλων των θεσμικών οργάνων του Δήμου σε ότι αφορά τις αποφάσεις που λαμβάνονται.
Ο Δήμαρχος κ. Κόλλιας ενημέρωσε παράλληλα το Δ.Σ. και τους παριστάμενους για τις τρέχουσες εξελίξεις όπως η αποστολή κειμένου Διαμαρτυρίας για την αυξανόμενη στη περιοχή μας εγκληματικότητα προς τον Αστυνομικό Διευθυντή του Νομού θεωρώντας ότι τα μέτρα πρόληψης πρέπει να ληφθούν άμεσα δεδομένου ότι η κατάσταση έχει εκτραπεί με σοβαρά περιστατικά ιδίως σε Σπηλιά, Τερψιθέα αλλά και στα αστικά κέντρα του Δήμου μας.
Επίσης προέβη σε ενημέρωση για το θέμα της επίσκεψης 1000 περίπου ατόμων στο Μάραθο με φιλοξενία ξένων εκπροσώπων του ΟΤΕ και της DT σχετικά με το παρατράγουδο όπως το χαρακτήρισε για την απουσία τοπικών προιόντων στην εκδήλωση. Μάλιστα διαβασε έγγραφο της διοργανώτριας Αρχής ότι θα συνεργαστεί με το Δήμο σε μελλοντική εκδήλωση για τα αγροτικά προιόντα εκτιμώντας ότι δεν υπήρξε ενημέρωση για την περιοχή σε ότι αφορά το αγροτικό της πρόσωπο.
Εξάλλου στο Δ.Σ. τέθηκε στο τέλος της συνεδρίασης Ψήφισμα προκειμενου να ονοματοδοθεί το Αεροδρόμιο Καλαμάτας με το όνομα 'Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος' συμμεριζομενος τα ανάλογα ψηφίσματα των Δήμων του Νομού για την προσφορά του αείμνηστου οραματιστή. Παράλληλα όπως ενημέρωσε ο κ. Κόλλιας λόγω της αφαίμαξης του Δήμου απο υπηρεσίες αναφέροντας ότι εκτος απο το ΙΚΑ και τα Σχολεια όπου για 3 μήνες δεν είχε κανεις ιδέα για το κρυμμένο ΦΕΚ περι κατάργησή τους, το θέμα με τις Εφορίες αλλά και οσα ψυθιρίζονται για το Νοσοκομείο πρότεινε και τελικά έγινε αποδεκτό ώστε την Τετάρτη 18 Μαίου να πραγματοποιηθεί ειδική Συνεδριαση μαζί με την Επιτροπή Αγώνα με μοναδικό θέμα της Αποψίλωση υπηρεσιών του Δήμου Τριφυλίας σε μια προσπάθεια κοινού συντονισμού όλων των φορέων και την έκδοση ψηφισμάτων αλλά και μορφών κινητοποίησης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη