google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η υγεία πάνω απο όλα στην πίτα των εργαζομένων

Η υγεία πάνω απο όλα στην πίτα των εργαζομένων

«Θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για τη διατήρηση και την εξέλιξη του νοσοκομείου. Όλοι μας θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη σωματική και ψυχική μας δύναμη για τη βελτίωση των παροχών υγείας», τόνισε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κυπαρισσίας «Υγεία», Δήμητρα Νικολοπούλου. Η εκδήλωση του συλλόγου πραγματοποιήθηκε προχθές βράδυ στο ξενοδοχείο «Kyparissia Beach» και οι εργαζόμενοι, με τις οικογένειές τους, ήταν εκεί, για να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος και να συζητήσουν χαλαρά για την προοπτική του νοσοκομείου.
Μαζί τους ήταν και ο διοικητής του ιδρύματος Πάνος Μπόζος με τη σύζυγό τους, ο οποίος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους από τα βάθη της καρδιάς του για την επιτυχημένη, χωρίς προβλήματα, συνεργασία που υπάρχει με όλους.
Κόβοντας την πίτα αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι στο σύλλογο των εργαζομένων και το δεύτερο σε εκείνους που εργάζονταν και δεν μπορούσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση.
Τα φλουριά, που, όπως είπε, αντιστοιχούν σε δύο μέρες άδειας, έτυχαν στις νοσηλεύτριες Ξένια Στρατικοπούλου, Γιάννα Σαμαρτζή και Σπυριδούλα Παναγοπούλου.
Ο διοικητής του νοσοκομείου Πάνος Μπόζος, αφού ευχήθηκε σε όλους ατομική και οικογενειακή ευτυχία και υγεία, πρόσθεσε: «Όλοι εμείς που υπηρετούμε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας είμαστε υπερήφανοι, γιατί μας έχει ανατεθεί και ασφαλώς το έχουμε επιλέξει, να υπηρετήσουμε τους συμπολίτες μας και κάθε άλλο συνάνθρωπό μας που προσφεύγει στο νοσοκομείο. Τονίζω τη λέξη “να υπηρετήσουμε”. Εμείς έχουμε λόγο ύπαρξης μόνο αν προσφέρουμε ασφάλεια και σιγουριά στο κοινωνικό σύνολο. Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία δεν είναι απλοί και τυπικοί δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν είναι απλοί διεκπεραιωτές εγγράφων. Έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με την ανθρώπινη δυστυχία, τον πόνο και το θάνατο. Σε ώρες κρίσης δεν υπολογίζουν ωράρια, αργίες, γιορτές. Πρέπει να είναι, και είναι, παρόντες, όπου και αν χρειαστεί».
Ακολούθως αναφέρθηκε στη δωρεά του αείμνηστου Αλεξόπουλου, σημειώνοντας: «Είχε αντιληφθεί ότι χωρίς νοσοκομείο, χωρίς γιατρούς, χωρίς νοσηλευτικό προσωπικό τίποτε δεν μπορεί να γίνει. Την προσφορά του νοσοκομείου την έχει εκτιμήσει στο έπακρο η κοινωνία της Τριφυλίας, της Ολυμπίας, της Δυτικής Μεσσηνίας. Γι’ αυτό βλέπουμε το παράδειγμα του Αλεξόπουλου να το ακολουθούν η Κόντου Αθηναΐδα, ο Αρνόκουρος, οι αδελφές Συναδινού –Γεωργακοπούλου, ο Κάκκαβας, η Κοντοπούλου και τόσοι άλλοι. Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ζει και υπάρχει χάρις σε αυτούς τους δωρητές και ευεργέτες. Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας έχει μέλλον λαμπρό. Κλείστε τα αυτιά σας στους ψιθυριστές, τους διασπορείς ψευδών ειδήσεων, τους κινδυνολόγους. Πρέπει πλέον να τους αντιμετωπίσουμε ότι εκπροσωπούν και ύποπτα – αλλότρια συμφέροντα. Υπάρχουν συμφέροντα που επιθυμούν τη συρρίκνωση ή ακόμα και το κλείσιμο του νοσοκομείου. Όμως, όλοι εμείς, οι εργαζόμενοι, οι πολίτες αυτού του Δήμου, οι κοινωνικοί φορείς, οι βουλευτές, η πολιτική ηγεσία δίνουμε καθημερινά τη μάχη για την αναβάθμιση του νοσοκομείου. Το ενισχύουμε καθημερινά σε δομές, ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, προσωπικό. Το ενισχύουμε καθημερινά, για να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών. Εμείς είμαστε εκείνοι που θα αποδείξουμε σήμερα ότι μπορεί το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας να αποτελέσει μια εστία ασφάλειας και σιγουριάς! Η Διοίκηση του Νοσοκομείου και εγώ προσωπικά ένα και μόνο στόχο έχουμε βάλει. Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας να ζει και να υπάρχει για πολλά χρόνια και μετά από εμάς!».
Απο το kalamatablogs..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη