google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Διευρύνεται το παζάρι στο Κοπανάκι και αξιοποιείται

Διευρύνεται το παζάρι στο Κοπανάκι και αξιοποιείται

ΣΥΣΚΕΨΗ για την αξιοποίηση και μελλοντική διαχείριση της εμποροζωοπανήγυρης που διεξάγεται κάθε Κυριακή στο Κοπανάκι της Δημοτικής ενότητας Αετού πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό κατάστημα παρουσία του αρμόδιου Αντιδήμαρχου Οικονομικών κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη, του Αντιδημάρχου Αετού κ. Γιάννη Μερκούρη και συμβούλων απο την περιοχή μετά απο εντολή του Δημάρχου Τριφυλίας ο οποίος επιμένει στην ουσιαστική επαφή με όλες τις ενότητες και επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν...
Ο κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης εξήγησε ότι υπάρχει πρόθεση του Δήμου να αναβαθμιστεί η Λαική αγορά του Κοπανακίου που αποτελεί θεσμό για την ευρύτερη περιοχή και για τον λόγο αυτό έγινε η συνάντηση με το Τοπικό Συμβούλιο όπου ενημερώθηκε για την πορεία του θεσμού αλλά και την διαρκή αναβάθμισή του.....Μάλιστα ερωτηθείς για το θέμα ο Δήμαρχος Τριφυλίας επιβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα εργαστεί πάνω στην αποκεντρωμένη λειτουργία του Δήμου σε όλες τις ενότητες με σκοπό την προσέγγιση όλων των θεμάτων που τους αφορούν.
Ο Αντιδήμαρχος Αετού κ. Μερκούρης πρότεινε όπως και έγινε αποδεκτό για επέκταση 30 θέσεων στην Λαική αγορά, στην καθαριότητα του χώρου αλλά και την αξιοποίηση μελετών για την αναβάθμισή του.
Τέλος ο Δήμαρχος Τριφυλίας σήμερα Παρασκευή είχε επαφές με τον Αντιδήμαρχο κ. Φιλντισης για θέματα Πολιτικής προστασίας με σκοπό την διαρκή παρουσία όλων των ενοτήτων και τον συντονισμό τους, αλλά και με τον Αντιδήμαρχο Ποιότητας ζωής για θέμτα που αφορούν την κατάρτιση του Τεχνικού προγράμματος του Δήμου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη