google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ουρές για τα εισητήρια στο Νοσοκομείο και 3 κρούσματα νέας γρίπης

Ουρές για τα εισητήρια στο Νοσοκομείο και 3 κρούσματα νέας γρίπης

ΧΩΡΙΣ να υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία νοσηλεύονται ήδη 3 πολίτες απο τον Δήμο Τριφυλίας σύμφωνα με τεελυταίες αναφορές νοσηλεύονται σε ειδικό θάλαμο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας προσβεβλημένα απο το νέο ιό της γρίππης χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία τους καθώς η μορφή της νόσου ειναι σε ήπιο στάδιο, όπως διαβεβαίωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου. Μάλιστα αυτή την φορά επιβεβαιώθηκε ότι εξετάζονται 2 ακόμα πιθανές περιπτώσεις με κρούσματα γρίππης τα οποία αναμένεται να ταυτοποιηθούν μετά απο εργαστηριακό έλεγχο.
Ουρές πάντως διαπιστώνουμε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και απο την εφαρμογή του μηχανογραφικού συστήματος κατά την είσοδο των ασθενών, για την έκδοση εισιτηρίων προκειμένου να επισκεφτούν τα εξωτερικά ιατρεία ή να κλείσουν ραντεβού. Ο καθημερινός Γολγοθάς και οι ουρές παρατηρούνται καθώς πλέον γίνεται ηλεκτρονική καταγραφή του κάθε ασθενούς που επισκέπτεται το νοσοκομείο, με καταχώριση όλων των στοιχείων του αλλά και του ιατρικού τμήματος που επισκέπτεται. Η ουρά τη Δευτέρα -όπως μας επισημάνθηκε- έφτανε από την είσοδο του νοσοκομείου ως τον γκισέ όπου κόβονται τα εισιτήρια, ενώ χθες τα πράγματα ήταν ελαφρώς καλύτερα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη