google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αδικο το 0-0 για τον πρωτοποριακό Α.Ο Κυπαρισσίας

Αδικο το 0-0 για τον πρωτοποριακό Α.Ο Κυπαρισσίας

ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ απο την ισοπαλία που παραχώρησε ο ΑΟΚ στην έδρα του καθώς μπορούσε να κάνει το καλύτερο απέναντι στον Αστέρα Αμαλιάδας.
Ο ΑΟΚ ήταν καλύτερος στα 90 λπετά του αγώνα στρέφοντας το επιθετικό ατού που διαθέτει αλλά ήταν άτυχη τόσο απο τα δοκάρια που σημειώθηκαν όσο και απο τις φάσεις που μπορούσαν να εξελιχθούν σε μεγάλο βαθμό κόντρα στον Αστέρα.. Πάντως παράπονα για την διαιτησία εξέφρασε ο Προπονητής Νίκος Αντωνόπουλος που ήταν πολύ καυστικός
Η Κυπαρισσια αγων'ιστηκε με τους: Mπενι, Ανδρουτση, Δασκαλακη, Γεωργοπουλο, Στρατικοπουλο,Μουρεσανο(80' Μπουρδο),Λυδιωτη,Μανδραπηλια,Παναγοπουλο,Μακρη(60' Κιουτακ), Δαραμαρα.
Δηλωσεις απο τη Διοικηση
Ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχεσεων & Τυπου Γιωργος Φωτεινος, δηλωσε σχετικα με τον αγωνα αλλα και τις μελλοντικες κινησεις της ομαδας: ''H ομαδα σταθηκε πολυ καλα και διεκδικησε δυνατα τη νικη απεναντι σε μια ομαδα με τεραστιο οικονομικο μεγεθος που κανει πρωταθλητισμο.Οι ποδοσφαιριστες δειχνουν μετα τη τελευταια περιοδο καλων αποτελεσματων οσο και εμφανισεων οτι εχουν βρει το ρυθμο τους και μπορουν να κερδισουν τη παραμονη στο Περιφερειακο πρωταθλημα.
Πιστευουμε σε αυτους ως εχουν και θα συνεχισουμε τη προσπαθεια ολοι μαζι''.
Σε ερωτηση που καναμε σχετικα με τις μεταγραφες που δεν προεκυψαν ο κ.Φωτεινος απαντησε οτι ''ειχαμε την επιθυμια να ενισχυσουμε την ομαδα και τη διαθεση να δαπανησουμε χρηματα. Σε συνεργασια με τον κ.Αντωνοπουλο ειχαμε καταληξει στο συμπερασμα,οτι πρεπει να αποκτησουμε -εαν υπαρξει μια αξιολογη περιπτωση - εναν ποδοσφαιριστη σε λογικα οικονομικα πλαισια,που δε θα διαταραξει τις ισορροπιες της ομαδας αλλα και το ταμειο του Συλλογου.Απο τη στιγμη που κατι τετοιο δεν ηταν εφικτο,στη δυσκολη αγορα του Ιανουαριου,συνεχιζουμε με το υπαρχον υλικο που πιστευουμε οτι θα μας δικαιωσει και θα κανει περηφανη τη πολη της Κυπαρισσιας.''

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη