google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σε λειτουργία οι Επιτροπές Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής στο Δήμο Τριφυλίας

Σε λειτουργία οι Επιτροπές Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής στο Δήμο Τριφυλίας

ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ παράλληλα μετά απο ψηφοφορία και τα μέλη των 2 Επιτροπών που προβλέπει ο Νόμος για τον νέο Δήμο μετά απο διαδικασία ψηφοφορίας στην οποία υποβλήθηκαν τα μέλη χωρίς να υπάρξουν διαρροές απο τα ονόματα που διατύπωσαν οι παρατάξεις.
Πιο αναλυτικά στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχτηκαν ως ακολούθως. Απο την πλειοψηφία οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεόδωρος Δεληγιάννης, Ιωάννης Μερκούρης, Μαρία Πανουσιοπούλου, Ιωάννης Ρούσσης, Σπυρίδων Χρονόπουλος. Απο την μειοψηφία θα είναι ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος, ο Σωτήρης Μπακούρος και ο Γιώργος Γαλάνης. Στην Επιτροπή αναμένεται ως Πρόεδρος να τοποθετηθεί Αντιδήμαρχος με απόφαση Δημάρχου όπως προβλέπει η νομοθεσία και σύμφωνα με τελικές πληροφορίες θα είναι ο κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης ο οποίος θα επωμιστεί την Προεδρεία μαζί με τα διευρυμένα καθήκοντα του Αντιδημάρχου.
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχτηκαν απο την πλειοψηφία ο Ιωάννης Βασιλόπουλος, Παρασκευή Παντελάκη και Ιωάννης Φιλντίσης και απο την αντιπολίτευση ο Αθανάσιος Πετρόπουλος και ο κ. Αθανασόπουλος Γ. Πρόεδρος της Επιτροπής αναμένεται να είναι σύμφωνα με ολες τις πληροφορίες ο κ. Παναγιώτης Τσίγγανος με απόφαση του Δημάρχου θα οριστεί ως Αντιδήμαρχος. Αψογη η διαδικασία η οποία ακολουθήθηκε τηρώντας τον Κανονισμό απο το νέο Πρόεδρο του Σώματος τον κ. Καλκαβούρα.
Ευχαριστούμε το kyparissianews για τις φωτογραφίες.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη