google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πετυχημένος ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου με περιβαλλοντική συνείδηση

Πετυχημένος ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου με περιβαλλοντική συνείδηση

ΤΟΝ ετήσιο χορό του πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο 'Στεφανής' στην Τερψιθέα ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κυπαρισσίας που αναπτύσσει πλούσια δράση τα τελευταία χρόνια με έμφαση της προστασία των θηραμάτων αλλά και την περιβαλλοντική συνείδηση των κυνηγών της περιοχής μας.
Στην εκδήλωση ο εκπρόσωπος του Συλλόγου κ. Χρονόπουλος παρουσία του Προέδρου αναφέρθηκαν στην δράση του όπου απο τα 450 μέλη που είχαν εγγραφεί με ανάλογες άδειες κυνηγίου πριν απο 5 χρόνια, σήμερα αριθμεί περίπου 1.000 μέλη έχοντας μια μεγάλη περιοχή ευθύνης μαζί με την δεδομένη παρουσία των ομοσπονδιακών θηροφυλάκων οι οποίοι προστατεύουν τα θηράματα απο τους λαθορκυνηγούς, ενώ εστίασαν παράλληλα στην συνείδηση των κυνηγών που απαρτίζουν τον Σύλλογο η οποία παραμένει ως αξία με βάση το Καταστατικό του συλλόγου και την Ομσπονδία Πελοποννήσου στην οποία υπάγεται.
Χαιρετισμό απεύθυναν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Κουσελάς ο οποίος είναι και κυνηγός και μέλος του Συλλόγου τονίζοντας ότι 'άφησε για λίγο το κυνήγι κατά της φοροδιαφυγής για να ασχοληθεί με την εκδήλωση του Συλλόγου' εκφράζοντας την πιστη ότι η δράση του Κυνηγετικού σωματείου είναι διαχρονική και με βάση τις θεσπισμένες αποφάσεις της Πολιτείας τηρεί όλες τις αρμοδιότητες που απορέουν απο αυτό.
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας ευχήθηκε καλή δύναμη στα μέλη του Σωματείου εκφράζοντας την διαβεβάιωση ότι η τοπική αυτοδιοίκηση θα είναι αρωγός σε ανάλογες συλλογικές δράσεις αλλά και δημιουργικό διάλογο στο μέλλον.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων απο πλευράς πολιτικών παραγόντων οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης, Γιάννης Φιλντίσης και Παναγιώτης Τσίγγανος, δημοτικοί σύμβουλοι, οι εκπρόσωποι της τοπικής ενότητας Κυπαρισσίας κ. Παναγιώτης Φωτεινόπουλος και Τζ. Χρονόπουλος αλλά και πλήθος εκπρόσωποι φορέων και αρχών..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη