google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αναβλήθηκε η συγκρότηση μια Επιτροπής στην ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. Τριφυλίας

Αναβλήθηκε η συγκρότηση μια Επιτροπής στην ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. Τριφυλίας

ΣΤΑ θέματα ημερήσιας διάταξης στο Δ.Σ. Τριφυλίας υπήρξαν ζητήματα που αφορούν άμεσα όλους τους πολίτες καθώς αρχικά εγκρίθηκε η μισθοδοσία για τα άτομα που απασχολούνται με μερική απασχόληση. Ωστόσο είναι γεγονός ότι σύντομα λήγουν οι 18μηνες συμβάσεις μερικής αποσχόλησης, οπότε εκφράστηκε η άποψη να πραγματοποιηθούν 41 καινούργιες προσλήψεις ορισμένου χρόνου 8 μηνών για ανταποδωτικές υπηρεσίες. Εργάτες καθαριότητας, οδηγούς απορριματοφόρου, ηλεκτρολόγους κ.λ.π. Η πρόσληψη γίνεται με μοριοδότηση ΑΣΕΠ όπως προβλέπει ο Νόμος και θα δημοσιευτεί από τον τύπο και το ραδιόφωνο για καλύτερη ενημέρωση. Ενημέρωση για την μισθοδοσία των απασχολουμένων έκανε ο Πρόεδρος της Οικονομικής επιτροπής κ. Σαμπαζιώτης.
Σε ότι αφορά τις άλλες αποφάσεις αρχικά εγκρίθηκαν τα πρωτόκολλα παραλαβής του έργου Ηλεκτροφωτισμός πλατείας διαμερίσματος Σπηλιάς, η έγκριση απολογισμού έτους 2009 για τον Δημοτικό Ξενώνα - Λαογραφικό Μουσείο Αρμενιών Κυπαρισσίας, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε για την συγκρότηση επιτροπών ΕΚΠΟΤΑ που αφορούν την διενέργεια προμηθειών, αξιολόγησης προσφορών και παραλαβής προμηθειών για τα έτη 2011 και 2012 στις οποίες θα συμμετάσχουν διοικητικοί υπάλληλοι του Δήμου Τριφυλίας.
Παράλληλα ζωηρό ενδιαφέρον υπήρξε για την συγκρότηση επιτροπών παραλαβής έργων όπου μετά απο μια διαφωνία πλειοψηφίας με την αντιπολίτευση αναβλήθηκε ο ορισμός επιτροπής παραλαβής έργων αξίας μέχρι 6.000 ευρώ. Στην Επιτροπή παραλαβής έργων άνω των 6.000 ευρώ ορίστηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μπασδάνης απο τον Αετό με αναπληρωματικό τον Θεόδωρο Δεληγιάννη απο τους Γαργαλιάνους. Στην Επιτροπή παραλαβής εργασιών και μεταφορών μετέχουν οι κ. Παναγιώτης Σουρέτης, Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος που είναι και ο αναπληρωτής του. Επίσης στην Επιτροπή Δημοπρασιών για εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων του Δήμου μετέχουν οι κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, Χαράλαμπος Παγάνης, αλλά και ο Σαράντος Κουκούμης απο την ελλάσονα μειοψηφία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη