google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εγκρίσεις αποφάσεων στην πρεμιέρα της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου

Εγκρίσεις αποφάσεων στην πρεμιέρα της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου

ΤΗΝ πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε στο Δημαρχείο Τριφυλίας η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου υπο την Προεδρία του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη ο οποίος είναι και Πρόεδρος της Επιτροπής.
Αρχικά ομόφωνα συγκροτήθηκε σε Σώμα η Οικονομική επιτροπή ενώ μετά απο πρόταση της Αντιπολίτευσης ομόφωνα ορίστηκε ως Αντιπρόεδρος ο Σωτήρης Μπακούρος όπως εξάλλου προβλέπει και η νομοθεσία. Το 3ο θέμα αφορούσε σωρεία αποφάσεων και εγκρίσεων του Δημαρχου Τριφυλίας για θέματα αρμοδιότητας της επιτροπής. Ουσιαστική η απόφαση 1 ,2 και 10 αφορούσε την έγκριση αποκομιδής απορριμάτων και παράταση της σύμβασης με τον ιδίωτη που είχαν υπογράψει οι πρώην Δήμοι Αετού,Τριπύλας, Αυλώνος μέχρι να προκηρυχθεί διαγωνισμός καθώς οι εν λόγω περιοχές δεν διαθέτουν υπηρεσία Καθαριότητας. Για το θέμα αυτό υπήρξαν τοποθετήσεις όπου μειοψήφισε ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιώργος Γαλάνης θέτονας εαυτόν ως Παρών στη ψηφοφορία λόγω έλειψης στοιχείων κατά την άποψή του...
Η 4η απόφαση αφορούσε την έγκριση καθαριότητας του Δημοτικού μεγάρου που και αυτή εκφράστηκε ομόφωνα, η απόφαση 7 αφορούσε την προμήθεια καυσίμων όπου μέσα στο επόμενο διάστημα θα διεξαχθεί μειοδοτικός διαγωνισμός. Η απόφαση 9 του Δημάρχου που εγκρίθηκε απο την Οικονομική επιτροπή αφορούσε την επισκευή υδρευτικού δικτύου Αυλώνας, η απόφαση 15 περιλάμβανε την παράταση απομαγνητοφώνησης των κρακτικών συνεδριάσεων των Επιτροπών με ψηφιακό τρόπο και η απόφαση Νο 18 αφορούσε την έγκριση μηχανημάτων και υλικού για το Δ.Σ. με την τοποθέτηση μικροφώνων και γραφείων συνεδριάσεων αλλά και το γραφείο των δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Τύπου.
Παράλληλα εγκρίθηκε ομόφωνα το 4ο θέμα που αφορούσε την έκδοση εντάλματος προπληρωμής για την αλλλογραφία του Δήμου με ύψος δαπάνης 4.000 ευρώ για 3 μήνες, η έκδοση εντάλματος προπληρωμής για κάλυψη τελών κυκλοφορίας, ασφάλειας και ΚΤΕΟ των οχημάτων του Δήμου και ορισμός ενός υπαλλήλου ως υπολόγου, αλλά και η έκδοση του 1ου εντάλματος προπληρωμής για κάλυψη των αναγκών του προγράμματος 'Γαλάζια Σημαία' όπου προτάθηκε να διερευνηθούν και άλλες περιοχές του Δήμου που θα μπορούσαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη