google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πολεοδομία και Τεχνικές υπηρεσίες στόχος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Πολεοδομία και Τεχνικές υπηρεσίες στόχος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τριφυλίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου στην Κυπαρισσία όπου ομόφωνα συγκροτήθηκε σε Σώμα, ενώ επίσης ομόφωνα εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Σερέτης προερχόμενος απο την αντιπολίτευση.
Σε ότι αφορά το 3ο θέμα της συνεδρίασης επίσης ομόφωνα αποφασίστηκε να γίνει η καταγραφή αναγκών σε οχήματα και μηχανήματα του Δήμου Τριφυλίας με σκοπό την υποβολή αιτήματος για παραχώρηση αποσυρθέντων απο την πρώην ΔΕΣΕ Τρίπολης και πρώην Νομαρχίας Μεσσηνίας όπου τονίστηκε μεταξύ άλλων ότι οφείλει να κινητοποιηθει ο Δήμος όπως ήδη το έχουν πράξει και άλλες περιοχές με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Καλαμάτα. Εκτός ημερήσιας διάταξης συζητήθηκε η απόφαση της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών όπου ενεκρίθη η απόφαση με βάση την εισήγηση της ενότητας σχετικά με τους τρόπους διεξαγωγής του πανηγυριού του Αγίου Χαραλάμπους στην Τριφυλιακή πόλη.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Παν. Τσίγγανος προέβη σε αναφορά για τον τρόπο οργάνωσης της Πολεοδομίας Τριφυλίας η οποία εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Δήμου, εκφράζοντας την θέση ότι η επακρή στελέχωσή της και οργάνωσή της θα της παρέχει τη δυνατότητα να εκδίδονται οικοδομικές άδειες και στατικές μελέτες στη περιοχή μας και όχι στην Καλαμάτα.
Παράλληλα υπογράμμισε ότι στόχος του θα είναι η στελέχωση των Τεχνικών υπηρεσιών και η πιστοποίηση του Δήμου προκειμένου να δημοπρατούνται έργα και να εκπονούνται μελέτες λειτουργώντας με όχημα την πλήρη λειτουργία του γραφείου που υπήρχε στους Γαργαλιάνους....
Η φωτό προέρχεται απο το www.kyparissianews.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη