google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΕΝΩΤΙΚΗ σύσκεψη πραγματοποίησε ο νέος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας με την δημοτική του ομάδα για την επικείμενη παρουσίαση των δημαρεσιών που θα διεξαχθούν στην Κυπαρισσία την Κυραική 3 Ιανουαρίου. Στην συγκέντρωση επικράτησε ενωτικό κλίμα αλλά και διάχυτος προβληματισμός τόσο για τους πόρους που οφείλονται απο την Πολιτεία όσο και την απουσία έκδοσης προεδρικών διαταγμάτων για την νέα ματαρρύθμιση δεδομένου ότι απο το υπουργείο Εσωτερικών έχουν εκδοθεί μόνο ερμηνευτικοί εγκύκλιοι. Ωστόσο τονίστηκε ότι η ισόρροπη ανάπτυξη της Τριφυλίας θα γίνει πράξη.
Συμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι 6 νέοι θεματικοί Αντιδήμαρχοι στο νέο Δήμο αναμένεται να είναι χωρίς ιδαίτερες εκπλήξες όπως έχουμε αναφέρει σε δημοσιευμά μας.
Ετσι στον Δήμο Αετού καθήκοντα Αντιδημάρχου αναλαμβανει ο Γιάννης Μερκούρης, στην Αυλώνα ο Γιάννης Φιλτίνσης όπως αναμενόταν και στους Γαργαλιάνους ο Ευστάθιος Ανδρινόπουλος. Στην Κυπαρισσία επιβεβαιώνεται το σχήμα με τον Γιώργο Σαμπαζιώτη και τον Παναγιώτη Τσίγγανο, ενώ στα Φιλιτρά θα είναι ο Τάσος Πούλος. Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου σύμφωνα με την πρόταση της πλειοψηφίας θα προταθεί ο έμπειρος Γιάννης Καλκαβούρας ενώ ο Αντιπρόεδρο θα προέρχεται απο την Αντιπολίτευση.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εκπροσωποι στις Επιτροπές που προβλέπονται απο τον Καλλικράτη και μάλιστα για την πρώτη που θα είναι η Επιτροπή Οικονομικών αναμένεται να προαταθεί ως Πρόεδρος ο Γιώργος Σαμπαζιώτης και μέλη η Μαρία Πανουσιοπούλου, ο Ιωάννης Ρούσσης, ο Θεόδωρος Δεληγιάννης, ο Γιάννης Μερκούρης και ο Σπύρος Χρονόπουλος απο την Αυλώνα.
Στην Επιτροπή Ποιότητας ζωής αναμένεται να είναι Πρόεδρος ο Παναγιώτης Τσίγγανος, Αντιπρόεδρος ο Γιάννης Αδρακτάς και μέλη ο Δημήτρης Μπασδάνης, ο Γιάννης κατσούλας, ο Ζαχ. Κανελλόπουλος και ο Χαράλαμπος Παγάνης.
Τέλος αναμένεται στο νέο Δήμο να υπάρχει μια Κοινοφελής επιχείρισης η οποία θα έχει πολιτιστικό και κοινωνικό σκοπό και μια Δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης Τριφυλίας πλέον ενώ θα συγκροτηθεί και ένας Οργανισμός Νεολαίας και Αθλησης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη