google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ανακατανομή δυνάμεων στη Κυπαρισσία στο στρατόπεδο Σωτηρόπουλου

Ανακατανομή δυνάμεων στη Κυπαρισσία στο στρατόπεδο Σωτηρόπουλου

ΝΑ δουμε τώρα και τις πρωτιές στο συνδυασμό του κ .Σωτηρόπουλου για την περιοχή της Κυπαρισσίας όπου βγαίνουν αρκετά συμπεράσματα αλλά και την διαμόρφωση των πολιτικών συσχετισμών στο αντίπαλο στρατόπεδο όπου έχουμε τα ονόματα με βάση την σταυροδοσία πριν ανακοινωθούν απο το Πρωτοδικείο.
Πιο αναλυτικά στην Κυπαρισσία πρώτος απο το συνδυασμό του κ. Σωτηρόπουλου ήρθε ο γιατρός Σωτήρης Τσίγγανος με 836 που ως γνωστό ήταν επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο Δημοτικό συμβούλιο και προτίμησε αυτή την φορά να ενταχθεί στο φυσικό πολιτικό του χώρο καθώς προέρχεται απο το ΠΑΣΟΚ ως γνωστόν. Ο Θανάσης Πετρόπουλος ήρθε 2ος με μόλις 767 ψήφους, ενώ με ελάχιστη διαφορά βρίσκεται πίσω του ο Γιάννης Κατσαργύρης με 745 ψήφους και έχει ανεβάσει το ποσοστό του σε σχέση με το 2006. Ο Σωτήρης Μπακούρος βρίσκεται στην 4η θέση με 651 ψήφους ενώ την πεντάδα ολοκληρώνει ο Γιώργος Γκότσης με 634 ψήφους καθώς οι δύο τελευταίοι με βάση τα τωρινά δεδομένα φαίνεται να μην εκλέγονται στο κορμό της παράταξής τους.
ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΝΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Σε ότι αφορά το Τοπικό συμβούλιο για την Κυπαρισσία τις πρώτες θέσεις έλαβαν η Θεώνη Αδαμοπούλου η οποία εκλεγεται πανηγυρικά με 575 ψήφους, ο Σωτήρης Γιαννόπουλος με 463 ψήφους και ο Ηλίας Ηλιόπουλος με 353 ψήφους συνολικά.
Κρίνοντας απο τα στοιχεία βλέπουμε ότι αναδιαμορφώνονται οι ισορροπίες στο εσωτερικό της αντιπολίτευσης στο Δήμο καθώς οι ανακατανομές δυνάμεων είναι δεδομένες....

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη