google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το κοινωνικό πρόσωπο του Κοινωνικού φορέα

Το κοινωνικό πρόσωπο του Κοινωνικού φορέα

Στην Δημιοτική Ενότητα Κυπαρισσίας ξεχωριστή θέση στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού 'ΤΡΙΦΥΛΙΑ -ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ' έχει η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Γιάννα Κωνταντέλου που αποτελει μια παρουσία ενωτική για το Συμβούλιο καθώς της έχει αναγνωριστεί η προσπάθεια να διεξάγονται συνεδριάσεις με πολλά θέματα και με όλες τις απόψεις να καταγράφονται.
Η κα Κωνσταντέλου παρότι ασχολήθηκε με την Πολιτική δεν δηλώνει ποτέ ότι είναι εξουσιομανής και φυσικά ως καθημερινή αγωνίστρια αφουγκραζόμενη τους δημότες και την νεολαία αποτελεί μια εγγύηση για το μέλλον του Δήμου.
Μας άρεσε που αθόρυβα μετέχει στον Κοινωνικό φορέα του Δήμου και μαζί με δημοτικούς συμβούλους έχει βοηθήσει πάσχοντες συνανθρώπους μας χωρίς να το αναφέρει ποτέ και να διατυπμανίσει, αλλά και το γεγονός ότι έχει ευαισθησία σε θέματα που αφορούν την εργαζόμενη μητέρα, τα παιδιά και την επόμενη γενιά. Είναι αλήθεια ότι ο Κοινωνικός φορέας δεν έχει πόρους ούτε καν θεσμοθετημένους και αγωνίστηκε μόνο για να δεί ένα χαμόγελο απο τους δημότες μας που έχουν ανάγκη. Αλλά και η ενεργή παρουσία της σε θέματα που αφορούν την περιοχή είναι σημαντική αφού ποτέ δεν λησμόνησε ούτε τα δημοτικά διαμερίσματα αλλά και τους νέους δημότες.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη