google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο δρόμος Παραδείσια-Τσακώνα πάει για υποχρηματοδότηση

Ο δρόμος Παραδείσια-Τσακώνα πάει για υποχρηματοδότηση

Τελικά πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις , αρχίζουν τα δεινά για τη Μεσσηνία!!!Το ζήτημα του Εθνικού δρόμου Παραδείσια -Τσακώνα ,ανεξηγήτως "κόλλησε" από έλλειψη χρηματοδότησης. Οι επιπτώσεις αυτής της δυσμενούς εξέλιξης θα είναι πολύ αρνητικές για τον τόπο μας!!
Αναμέναμε εναγωνίως να ολοκληρωθεί ο οδικός αυτός αξονας , προκειμένου και οι συγκοινωνίες να βελτιωθούν και η μεταφορά αγαθών να διευκολύνεται και ο τουρισμός να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο. Με λίγα λόγια η ανάπτυξη του τόπου μας είναι σε συνάρτηση με τον δρόμο αυτό.Κέντρα όμως και παράκεντρα αντιμάχονται την ανάπτυξη του τόπου μας , βασιζόμενα στη χαλαρότητα των διεκδικήσεων από πλευράς εκπροσώπων μας στο Ελληνικό κοινοβούλιο.
Σαν να μην έφτανε αυτό , προτάθηκε από την Ελληνική κυβέρνηση και τον κ.Σκανδαλίδη ως κέντρο της Μεσογειακής διατροφής, άκουσον άκουσον , η Βυτίνα, ένα ορεινό χωριό και όχι η προταθείσα και εγκριθείσα από την ΟΥΝΕΣΚΟ και εμπεριέχουσα όλα τα απαιτούμενα στοιχεία υποψηφιότητα της δικής μας Κορώνης. Ελπίζω να είναι τυχαία γεγονότα και όχι προγραμματισμένες δράσεις , προκειμένου να βρεθεί για μία ακόμη φορά η Μεσσηνία στο περιθώριο!!Αναμένοντας τις εξελίξεις , το μόνο που μας μένει είναι να βρισκόμαστε σε εγρήγορση και να αναδεικνύουμε τα κακώς κείμενα!!
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη