Ολο και περισσότεροι αυτοδιοικητικοί προσχωρούν στη δυναμική Δράκου

Την πλήρη στήριξή του στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκο και στο συνδυασμό ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, εξέφρασε με γραπτή του δήλωση ο Δήμαρχος Λεωνίδιου Δημήτρης Τσιγκούνης.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Συντάσσομαι στο πλευρό του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δ. Δράκου και τον στηρίζω να εκλεγεί για τους εξής λόγους:
1. Έχει προϋπηρετήσει επιτυχώς την Τοπική Αυτοδιοίκηση και θα ανταποκριθεί άμεσα στις δυσκολίες.
2. Γνωρίζει άριστα τους τρόπους αξιοποίησης των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
3. Έναντι αυτών ο κ. Πέτρος Τατούλης στην προσπάθειά του να διατηρεί στο πρόσωπό του τους προβολείς της δημοσιότητας δεν έχει διατυπώσει με σαφήνεια τις πολιτικές του προτάσεις. Αυτό είναι ευνόητο αν θυμηθούμε ότι ο κ. Πέτρος Τατούλης έχει διατρέξει πολλές ιδεολογίες και πολιτικές και ίσως ετοιμάζεται για άλλη μία μετάλλαξη.
Αν και εμφανίζεται ως ανεξάρτητος, επηρέασε ψηφοφόρους καταληκτικά υπέρ των υποψηφίων Δημάρχων του ΠΑΣΟΚ. Ιδιαίτερα στο νέο δήμο Νότιας Κυνουρίας μέχρι και την παραμονή των εκλογών περιόδευσε για να έχει αμεσότερη επαφή με τους ψηφοφόρους και να τους μεταπείσει ώστε το αποτέλεσμα να καταλήξει υπέρ του υποστηριζόμενου από το ΠΑΣΟΚ συνδυασμού».
Share on Google Plus

About kyparissiotis

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΡΑΚΟ ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΧΕΡΙΔΕΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΔΡΑΚΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τον μαύρισαν...